Pare ireal, dar această imagine arată cât de mare e riscul de prăbușire a Pieței Victoria. Nivelul de risc e 4 din5

Ultima actualizare:

„O imagine cât o mie de cuvinte” a scris marți dimineața pe facebook secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, într-un mesaj care însoțește o fotografie făcută în pasajul din Piața Victoriei. Poza arată plafonul care susține Piața și care este într-o stare avansată de degradare. Drept urmare, există riscul unei prăbușiri, un lucru greu de imaginat, dar asupra căruia unele autorități avertizează.

Se desprind bucăți din tavan

image

Planșeul care susține Piața Victoria este într-o stare avansată de degradare, iar imaginile vorbesc de la sine. Pentru șoferii care trec prin pasajul Victoriei, bucățile desprinse din tavan sunt la ordinea zilei.

„Planșeul care susține Piața Victoriei. O imagine cât 1000 de cuvinte”, transmite secretarul de stat în Ministerul Transporturilor într-o postare pe Facebook.

Primăria Sectorului 1? Primăria Capitalei?”, atenționează în același mesaj secretarul de stat.

„PS: Fotografie făcută de mine acum 10 minute, în pasajul rutier. “Defect” profesional, nu mă pot abține să nu văd și bune și rele la infrastructură.

Sursă foto: Facebook/Irinel Ionel Scrioșteanu
Sursă foto: Facebook/Irinel Ionel Scrioșteanu

PS2: Nu am blocat circulația pentru fotografie, pentru că era blocată deja”, a conchis Scrioșteanu.

Nivel 4 de risc din 5

Despre structura de rezistență a Pieței Victoria, serios afectată de trecerea timpului se știe de ceva vreme. În luna ianuarie, în timpul protestului fermierilor, acestora li s-a interzis să intre cu utilajele în Piață. „Se va prăbuși” a spus atunci primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„Luând în considerare informarea făcută de Administrația Străzilor București în cadrul Comisiei de avizare din care rezultă starea tehnică nesatisfăcătoare a planșeului Pieței Victoria (nivel 4 de risc din 5), conform expertizei tehnice numărul 43 din 2023, aducerea și staționarea în zona menționată a unor vehicule de mare tonaj, ar pune în pericol sănătatea și viața cetățenilor care tranzitează zona, respectiv, structura de rezistență a pasajului”, se arată în răspunsul Primăriei Capitalei la solicitarea fermierilor de a protesta cu utilajele în fața Guvernului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Robert Fico premierul Slovaciei transportat la spital după tentativa de asasinat FOTP AFP
image
image
image
image
image
image
omar bin omran jpg
grecia xinomavro jpg
cetatea de refugiu saschiz jpg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
bloc apartamente FOTO Shutterstock jpg
venus de draguseni jpg
Pothi kalymnos jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net