Pe 22 mai începe programul «Litoralul pentru toți». Ce trebuie să știi despre program

Ultima actualizare:

Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 40, se va desfășura în perioada 22 mai-19 iunie. În această perioadă, turiştii se pot caza în zeci de hoteluri din staţiunile românești de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană.

Litoralul Românesc oferă tarife cu 70 la sută mai mici decât în sezonul în 2021. Foto: adevărul.ro
Litoralul Românesc oferă tarife cu 70 la sută mai mici decât în sezonul în 2021. Foto: adevărul.ro

Începând de duminică, 22 mai și până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în așa numitul extra-sezon, Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat ultimele detalii ale programului și a dezvăluit că preţurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.  

Ce trebuie să știi despre programul Litoralul pentru toți 

Pentru ediţia din acest an, şi-au anunţat participarea 33 de hoteluri din 8 staţiuni de pe litoralul românesc. Reprezentanții FPTR au anunțat că în acest an turiștii care vor să meargă  care pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.   

Cel mai mic tarif de cazare pentru o noapte este de 34 de lei și a fost avansat potrivit unor surse din cadrul organizației, de un hotel din Eforie Nord. Prețul este fără mic dejun, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. 

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele minime încep de la 160 lei/noapte/persoană, la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopţi de cazare, tarif existent tot în Eforie Nord   .

Sunt înscrise în program 11 hoteluri din Mamaia, 9 din Eforie Nord, 4 din Neptun, 3 din Jupiter, câte două hoteluri din Venus și Eforie Sud, un hotel din Saturn și unul din Olimp. Cele mai luxoase hoteluri au 4 stele (localizate în Jupiter, Venus și Mamaia), iar majoritatea au 2 sau 3 stele. 

Despre programul „Litoralul pentru Toți” 

Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca în anii precedenţi, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă. Programul va avea și o a doua etapă între 1 septembrie și 15 octombrie.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net