Pios în comunitate, violator acasă. Un pastor din Arad și-a siluit cele trei fete. Ororile au ieșit la iveală târziu

Caz șocant la Arad. Un pastor, respectat în comunitate s-a dovedit un mostru acasă. Timp îndelungat și-a violat pe rând toate cele trei fiice. În timpul acestor orori nimeni nu a bănuit ce se întâmplă cu minorele. Faptele au ieșit la iveală după ce fiica cea mare, care a fost violată timp de 16 ani, a devenit majoră și a povestit prin ce a trecut.

Coșmarul, povestit de cea mai mare dintre surori

image

Bărbatul și-a violat fetele pe când acestea aveau vârste fragede. Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la vârsta de 14 ani și a fost obligată să mintă că a avut un iubit și să facă o înterupere de sarcină.

Cele trei fete chinuite ani de zile de propriul părinte au azi 15,17 și 26 de ani. Cea mai mare s-a hotărât să spună povestea monstruoasă din casa lor după ce surorile mai mici i-au cerut disperate ajutorul, spunând că nu mai suportă situația.

Bărbatul a fost arestat în aceeași zi

Barbatul fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că şi-ar fi violat ani la rând trei fiice minore, una dintre victime, între timp devenită majoră, mărturisind coşmarul prin care a trecut timp de 16 ani.

Pastorul este din satul Arăneag şi are 48 de ani, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu arată că şi-a violat cele trei fete în perioada 2007 - 2023, cea mai mare dintre victime fiind abuzată timp de 16 ani.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Surse judiciare, citate de Agerprers, au declarat că cea mai mare dintre fiice a fost abuzată timp de 16 ani, de când avea 10 ani. Ea are acum 26 de ani şi a povestit coşmarul prin care a trecut unor apropiaţi, care mai departe au anunţat Poliţia.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net