Plantație de cannabis într-un solar din Dâmbovița. Cum au fost descoperiți „legumicultorii” din Băleni

Ultima actualizare:

    Polițiștii au găsit cannabis într-un solar din DâmbovițaFoto: adevarul.ro
Polițiștii au găsit cannabis într-un solar din DâmbovițaFoto: adevarul.ro

Descoperire uimitoare făcută în bazinul legumicol Băleni din Dâmbovița! Într-un solar în care localnicii cultivă, de regulă, roșii, polițiștii de la Crimă Organizată au găsit plante de cannabis.

Polițiștii aveau în vizor 8 persoane pe care le bănuiau de trafic și consum de droguri de mare risc. Astfel, zilele trecute, au percheziționat șapte locuințe, de unde au ridicat 100 grame de cannabis, două cântare, dar și aparatură pentru creșterea acestei plante și mai multe telefoane. 


    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat aproximativ 100 de grame de cannabis, 11 fragmente de tulpină susceptibile a conţine fluorescenţă de cannabis, 2 cântare de precizie, 1 grinder, 1 fragment de comprimat de ecstasy,  seminţe de cannabis,  8 telefoane mobile, precum şi instrumente necesare creşterii şi dezvoltării plantelor de cannabis”, precizează IPJ Dâmbovița.

Gruparea era formată din 8 persoane        

Cercetările s-au desfășurat în perioada iunie-iulie a.c., fiind urmărită activitatea infracțională a unui grup care acţiona în localităţile Băleni, Dobra, Finta şi Cojasca. Astfel, s-a aflat că trei persoane au înfiinţat, într-un solar situat în extravilanul comunei Băleni, o cultură de cannabis, drogurile obţinute fiind folosite pentru consum propriu şi pentru distribuirea către consumatori. Oamenii legii precizează că în producţia de droguri din solar, dar şi în distribuirea substanţelor şi consumul de droguri, au fost implicate 8 persoane. 

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net