Poftiţi la Revelionul întârziaţilor!

Ultima actualizare:

A venit iarna adevărată, în sfârşit, şi abia acum cei care au visat la o vacanţă la schi au parte de aşa ceva. Hotelierii au venit cu oferte excelente pentru weekendurile care urmează, şi le-au botezat chiar „Revelionul întârziaţilor”.

Dacă nu v-ați  permis să mergeți  de Revelion  în stațiunile montane,  o puteți face acum
Dacă nu v-ați permis să mergeți de Revelion în stațiunile montane, o puteți face acum

Cine vrea să petreacă o vacanţă la schi o poate face în poate weekendurile care au mai rămas din ianuarie. A nins cam peste tot în Carpaţi aşa că pârtiile sunt în stare excelentă. În plus, ca să-i încurajeze pe turişti, hotelierii de pe Valea Oltului sau Valea Prahovei au venit cu mega-pachete cu cazare şi all inclusive, intitulate „Revelionul întârziaţilor”. Ofertele sunt pentru buzunarele tuturor. 

Valea Oltului. Hotelul Traian din Căciulata, supranumit şi hotelul pensionarilor, organizează „Revelionul Întârziaţilor” din 13 în 15 ianuarie, scrie adevarul.ro. Preţurile oferite direct de hotel pleacă de la 400 de lei/noapte cu servicii de masă şi ajung la 670 lei/persoană pentru două nopţi cu mese incluse constând în cină bufet, două mic dejunuri bufet suedez, dejun şi cină festivă. Turiştii au acces gratuit la centrul wellness şi SPA cu saună, jacuzzi şi salină.

Hotelurile  din Căciulata  oferă sejururi  cu acces la SPA
Hotelurile din Căciulata oferă sejururi cu acces la SPA

„Revelionul întârziaţilor” se poate petrece şi la Hotelul Orizont. Dispune de o bază de tratament şi Centru Welness & Spa. Este dotat cu piscină cu apă dulce şi bazin cu apă sărată încălzite, jacuzzi, salină artificială, saună, fântână de gheaţă, duşuri emoţionale, sală de hidroterapie şi saloane pentru masaj şi împachetări.

Aici, „Revelionul întârziaţilor” se organizează în perioada 27 – 29 ianuarie, iar preţul pentru două nopţi de cazare porneşte de la 874 de lei, fiind incluse un mic dejun tip bufet suedez, o cină de bun venit cu meniu complet, o cină festivă şi acces la Centrul Wellness Spa.

Hotelurile  din Căciulata  oferă sejururi  cu acces la SPA
Hotelurile din Căciulata oferă sejururi cu acces la SPA

De Ziua Unirii, Hotelul Izvoarele, tot din staţiunea vâlceană Căciulata, organizează un Revelion inedit. Aici, turiştii au la dispoziţie o piscină exterioară cu apă geotermală, terasă, saună, şedinţe de masaj la cerere, sală de sport, locuri de joacă interioare şi exterioare. Petrecerea ţine patru nopţi între 20 şi 24 ianuarie şi costă între 2.206 de lei şi 4245 de lei. 

Şi la Băile Olăneşti, Hotelul Imperial organizează Revelionul întârziaţilor weekendul acesta, între 13 şi 15 ianuarie. Preţul sejurului porneşte de la 1.800 de lei, pentru o cameră dublă cu toate mesele incluse, şi creşte în funcţie de tipul de cameră ales. Persoanele cazate au acces gratuit la centrul SPA.

Weekenduri cu oferte foarte atractive se organizează şi în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în Maramureş. Datele variază între 20 şi 27 ianuarie. 

Maramureş. Petrecerea cu ceteraşi şi tăierea porcului va avea loc în Vadul Izei, într-un peisaj de basm. Chiar dacă va avea loc în februarie, între 2 şi 5 februarie, organizatorii promit o petrecere pe cinste, un Crăciun sau Revelion adevărate chiar dacă ale „întârziaţilor”. Agenţia Montana Travel organizează un tur din Moldova spre Maramureş, 5 zile la 1.350 de lei de persoană. Pe traseu, turiştii care se deplasează cu autocarul se opresc la Sighişoara, la Salina Turda şi ajung în Maramureş în ziua a treia, unde au parte de tot răsfăţul.

Nu ratați  Castelul Bran!
Nu ratați Castelul Bran!

Rucăr-Bran. Dacă n-ai putut petrece cum se cuvine în noaptea dintre ani sau dacă n-ai avut parte de zăpadă aşa cum ţi-ai dorit, iată că şi la Rucăr se organizează un Revelion al întârziaţilor, în weekendul 27-29 ianuarie şi la preţul de 690 de lei de persoană. Sejurul include transport cu autocarul din Bucureşti, 2 nopţi cazare la hotel de trei stele cu demipensiune, masă festivă şi petrecere. 

Sau un sejur în perioada 21-22 ianuarie, la preţul de doar 399 lei/persoană, include transport din Bucureşti, pe Valea Prahovei, cu oprire la Sinaia, apoi la Castelul Bran şi la pârtia de la Cheile Grădiştei. La final cazare şi masă festivă tradiţională la o pensiune de 3 stele din Bran.

La munte  a nins zdravăn  și se poate schia
La munte a nins zdravăn și se poate schia

Apuseni. Aici, Perla Apusenilor  te invită să petreci trei zile de neuitat în decorul natural în inima Arieşului, să te bucuri de ospitalitatea oamenilor locului, de bucate alese şi de tradiţii româneşti autentice. Un sejur între 20 şi 22 ianuarie costă 885 de lei/persoană şi include transport cu autocarul şi 2 nopţi cazare cu toate mesele incluse.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net