Poliția a reținut defunctul din sicriu! S-a întâmplat în județul Vaslui

Ultima actualizare:

Încă o întâmplare bizară scoate în prim-plan județul Vaslui! Agenții de poliție au descins la un priveghi pentru a ridica chiar persoana decedată. Motivul a fost mai mult decât întemeiat.

Poliția a bănuit că decedatul ar fi fost sugrumat

O scenă halucinantă a avut loc marți, 11 octombrie, în satul Valea lui Bosie, comuna Tătărăni, județul Vaslui. Mai mulți procurori, polițiști și reprezentanți de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui au ridicat direct din sicriu trupul unui bărbat de 47 de ani, care decedase luni, transmite Adevărul.

Citește și: O bătrână de 103 ani din Vaslui a pus un spărgător de case pe fugă: „Tu ești cel mort!”

Anchetatorii primiseră informația că defunctul ar fi murit sugrumat, nu de boală, așa cum reiese din certificatul de deces. Problemele au început în momentul în care familia a încercat să obțină documentul medico-legal.

Au fost anunțate autoritățile de moartea localnicului, dar familia defunctului îl acuză pe medicul de familie că nu ar fi venit să examineze trupul bărbatului  și să vadă documentele eliberate de spitalul din Huși, de unde reiese că acesta a decedat în urma insuficienței cardio-respiratorii acute provocate de ciroza hepatică de care suferea.

Vezi și: Vasluienii vând voucherele sociale, pentru că nu pot cumpăra băutură cu ele

Medicul de familie a anunțat atât Primăria, cât și aparținătorii că i se pare o „moarte suspectă”, motiv pentru care a considerat necesară efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cauzei morții, urmând ca apoi să elibereze certificatul de deces.

Prin urmare, sora bărbatului decedat a sunat la 112, ca să anunțe că medicul de familie refuză eliberarea certificatului de deces.  La scurt timp, în Valea lui Bosie a ajuns o echipă întreagă de anchetatori.

Polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vaslui l-au scos pe defunct din sicriu, l-au dezbrăcat și l-au examinat. Totul în prezența mamei celui decedat, care plângea și le cerea să nu îi taie costumul fiului ei, pentru că nu mai are bani să îi cumpere alte haine pentru înmormântare.

Nu rata nici: Un preot cules de ambulanță din stradă, la Vaslui. A băut până a căzut

Ulterior, bărbatul decedat a fost transportat la Vaslui pentru efectuarea necropsiei. Acolo s-a constatat că decedase într-adevăr din cauza bolii. Trupul neînsuflețit a fost adus în sat de cei de la Medicină Legală, fiind reluate funeraliile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net