O bătrână de 103 ani din Vaslui a pus un spărgător de case pe fugă: „Tu ești cel mort!”

Tinca Baciu a ajuns la venerabila vârstă de 103 ani. Bătrâna locuiește singură în satul Valea lui Bosie, comuna vasluiană Tătărani, și într-o noapte s-a trezit în casă cu un bărbat mascat și cu mâinile acoperite cu ciorapi.

Bătrâna l-a certat pe agresor

Dă-mi banii!”, a strigat individul, în timp ce o lovea pe biata femeie, transmite Adevărul

Aceasta însã nu s-a pierdut cu firea, desi a recunoscut ulterior că s-a gândit că acela s-ar putea să fie momentul în care va muri. A reușit, în ciuda loviturilor primite si chiar a faptului că fusese tăiată la ureche cu cuțitul, să își păstreze cumpătul.

Citește și: Nu e banc! Un giurgiuvean a vrut să fure 1 milion de euro și s-a ales cu 4 beri

A fost atentă la individ și l-a recunoscut după gesturile pe care le făcea. Este vorba despre un tânăr din sat. „Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”, i-a cerut bătrâna tâlharului care o lovea fără milă și care a rămas șocat când și-a auzit numele - scrie Vremea Nouă.

Vezi și: Un spărgător de case minor, pus pe fugă de o bunicuță, cu polonicul!

Atacatorul a fost convins că a omorât-o pe femeie și a avut o tresărire creștinească. I-a pus o lumânare aprinsă în mână și a fugit din casa bătrânei. Bunica Tinca, cum este cunoscută în sat, a supraviețuit și l-a dat pe tâlhar pe mâna Poliției. „Dacă el a vrut banii de la mine, eu ce să vreau de la el?”, i-a răspuns femeia judecătoarei în timpul procesului, care a întrebat-o ce pretenții are de la agresor. „Eu îl iert. N-am nicio pretenție, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el”, a fost răspunsul victimei.

Nu rata nici: Un preot cules de ambulanță din stradă, la Vaslui. A băut până a căzut

Momentul care l-a demoralizat complet pe hoț a fost reacția avută de bătrână, atunci când i-a aprins lumânarea. „Când mă bătea, eu i-am zis: <Tu crezi că mie mi-e frică de moarte? Nu îmi e!>. Să fii tânăr si să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta”, încheie Tinca Baciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png