Polițiști în uniformă, prinși la furat în magazine

Ce rușine! Tocmai oamenii legii comit „găinării”. Un polițist de 40 de ani din Iași, angajat la Biroul de Operațiuni Speciale, a fost prins la furat într-un magazin Selgros din oraș. Încerca să iasă din magazin având asupra lui produse neachitate, dar a fost observat de paznici și ulterior a fost reținut de alți colegi polițiști chemați la fața locului.

Doi polițiști, prinși la furat într-o săptămână: unul din Iași, altul din Cluj
Doi polițiști, prinși la furat într-o săptămână: unul din Iași, altul din Cluj

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

A ascuns produsul furat sub caschetă

Cazul vine la doar o zi după ce un alt om al legii, de această dată din Cluj, furase dintr-un magazin Dedeman. Conform PRO TV, bărbatul de 47 de ani, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a dosit sub caschetă un minicompresor. Vigilenți, angajații l-au oprit înainte de a părăsi magazinul și imediat au sunat la 112. „La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliţie, ar fi sustras două produse din interiorul magazinului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat”, a transmis, miercuri, IPJ Cluj, scrie News.ro. Adaugă faptul că „instituția nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, astfel că hoțul a fost reținut pentru 24 de ore. Concomitent, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus demararea cercetării disciplinare faţă de acesta.

S-a descoperit că agentul nu era la prima abatere. În urmă cu doi ani, dintr-un alt magazin, ar fi încercat să fure un flex. „Menţionăm, de asemenea, faptul că în luna martie a anului 2020, la nivelul inspectoratului, prin intermediul Biroului Control Intern a fost demarată o cercetare disciplinară faţă de poliţistul în cauză, suspendată, conform prevederilor, pe perioada efectuării cercetărilor penale”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Poți urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net