Hoții români nu au preferințe, fură de la pistoale la cârnați și haine puse la uscat

Ultima actualizare:

La vremuri grele decizii radicale. Hoții români sunt tot timpul cu ochii după ceva valoros de furat, așa că și prada este diversă, uneori amuzantă alteori îi sperie pe hoți. În Timiș un pistol cu muniție letală a fost aruncat pe stradă imediat după ce a fost furat dintr-o mașină 

Polițiștii italieni l-au dus pe hoțul român de rufe la închisoarea din Trieste
Polițiștii italieni l-au dus pe hoțul român de rufe la închisoarea din Trieste

Un român în vârstă de 43 de ani a fost arestat luni, 3 ianuarie de carabinieri imediat după ce a pus piciorul în Italia. Potrivit publicației ilfriuli.it preluată de stiridiaspora.ro, bărbatul a fost încătușat după ce oamenii legii au constatat că pe numele acestuia exista un mandat de arestare. 

Român condamnat pentru furt de rufe puse la uscat

Suspectul intrase în Italia prin punctul de trecere a frontierei Fernetti, când a fost oprit pentru un control de rutină de către carabinierii din Aurisina, o localitate de lângă granița cu Slovenia. Românul era căutat pentru...furt de rufe puse la uscat și scandal.  

Parchetul din Florența a fost instituția care a emis mandatul, ca urmare a unei condamnări la închisoare pentru doi ani și cinci luni. Și mai șocant, bărbatul de 43 de ani a fost găsit vinovat de un furt comis în anul 2016, când a pătruns în grădina unei locuințe și a furat mai multe haine puse la uscat.  

Proprietarii l-au surprins în timpul furtului, însă infractorul a scos un cuțit și i-a amenințat, apoi a luat-o la fugă. Românul a fost pus sub arest imediat, iar după finalizarea formalităților birocratice, a fost încarcerat în penitenciarul din Trieste. 

Anchetă a polițiștilor timișeni de la Serviciul de Investigații Criminale în cazul a cinci indivizi, în Timiș. Aceștia au intrat peste un bătrân în casă, pe final de an, și l-au tâlhărit. I-au furat aproape 30.000 de lei și 40 de kilograme de cârnați și șuncă.  

Hoți de cârnați prinși în Timiș

Tristețe mare în ultima zi a anului într-o casă din localitatea timișeană Brestovăț în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2021. Potrivit tion.ro, un bătrân de 77 de ani care locuia singur dar cunoscut drept foarte gospodar și cu rude multe, a fost atacat în propria casă de cinci tâlhari.  

Aceștia l-au bătut, apoi l-au legat și I-au furat tot ce avea de valoare în casă. Prada? Peste 28.600 lei, 2 motofierăstraie, dar și 40 de kilograme de cârnați și produse din carne de porc.În urma atacului, bătrânul a fost cel mai supărat pentru cârnații pierduți:”mă chinuisem mult cu ei” a zis bătrânul 

După semnalmente, polițiștii I-au identificat după câteva ore pe doi dintre suspecți, în vârstă de 31 și 32 de ani. A doua zi I-au găsit și pe ceilalți participanți la atac de 22 de ani, 42 de ani și 51 de ani.  

Pistol de calibrul 9 mm. Foto: tion.ro
Pistol de calibrul 9 mm. Foto: tion.ro

Pistol letal furat și aruncat de frică

Lovitură a hoților din autoturisme în zona centrală a Timișoarei. Persoane necunoscute au furat în noaptea de 4 ianuarie, dintr-un autoturism parcat, un rucsac în care se aflau un laptop și un pistol...de calibrul 9 mm cu muniție letală, 18 cartușe.   

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 și au început verificările scriu jurnașiștii de la tion.ro. Oamenii legii au stabilit că proprietarul deținea arma legal, având permis valabil. La câteva ore după aceea, pistolul a fost găsit pe stradă, în zona Parcului Botanic, de o femeie care se întorcea de la serviciu. Era abandonat în apropierea unor tomberoane, într-o pungă, împreună cu încărcătorul. Laptopul însă, ia-l de un de nu-i 

Ce spune poliția despre pistolul furat și apoi abandonat

”În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:30, o femeie în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Timișoara și a predat o armă, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că este arma sustrasă, în cursul serii de 4 ianuarie a.c., din automobilul parcat pe strada Gheorghe Dima din municipiul Timișoara. Totodată, au fost recuperate și cele 18 cartușe”, transmit reprezentanții IPJ Timiș printr-un comunicat preluat de sursa citată. 

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru furt calificat și fac cercetări pentru a de urma hoților. Mai mult, proprietarul pistolului va fi sancționat și va rămâne fără permisul de port și folosire armă pentru că nu a respectat legislația în vigoare și a lăsat pistolul nesupravegheat 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net