Povestea care a emoționat întreaga Românie. El este Piki, câinele erou care i-a salvat viața stăpânului în timpul inundațiilor din Galați

Inundațiile istorice din Galați au lăsat în urmă un dezastru de nedescris. Nenumărați oameni au văzut cu ochii lor cum munca lor de o viață a fost distrusă. Printre aceștia se află și Ionuț, care a pierdut totul în urmă viiturii nemiloase, însă, îl are alături pe prietenul lui cel mai bun, Piki, câinele erou care i-a salvat viața.

Piki, câinele erou care i-a salvat viața stăpânului / foto: Facebook
Piki, câinele erou care i-a salvat viața stăpânului / foto: Facebook

După ce inundațiile au făcut prăpad în Galați, și mii de români încearcă acum să își pună viața, din nou, pe picioare, unii au și povești impresionante, care dau dovadă că nu totul este încă pierdut. Este cazul lui Ionuț, care locuiește în Valea Mărului, și a cățelului său, Piki, care i-a salvat viața.

Potrivit unei postări apărute pe o pagină de Facebook, Ionuț are deficiențe de auz, iar în timp ce casa sa era grav afectată de indundațiile din acest weekend, Piki, prietenul său devotat, l-a trezit în toiul nopții și au fugit împreună într-un loc sigur. Cu toate că bărbatul a pierdut totul în urmă viiturii nemiloase, acesta încă îl are alături pe câinele său devotat.

Piki, câinele erou care și-a salvat stăpânul

El este Ionuț din Valea Mărului, județul Galați. Locuia împreună cu Piki, câinele lui care i-a salvat viața în acele clipe. Ionuț are deficiențe de auz și Piki l-a trezit la ora 03:00 când apa deja era până la brâu în casă pentru că el nu auzea. Au ieșit împreună într-un loc sigur. Tot ce i-a rămas acum e cățelul erou...”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Povestea celor doi i-a impresionat și pe internauți. De altfel, mulți dintre aceștia și-au dat seama cine este, precizând că Ionuț este cunoscut pe TikTok și îl are în grijă și pe fratele lui bolnav.

Da el este, Dacă intri pe contul lui de TikTok și vezi filmulețul te îngrozește cât de mare a fost apa și cum a rămas după ce s-a retras. Groaznic. Dumnezeu să-i ajute!”, „Cred ca este Ionuț, băiatul care face live-uri pe TikTok si are un frate bolnav, Silviu”, „Doamne, cât de minunate sunt animalele, iar noi nu le prețuim. Piki, ești un erou” „Dovada clară că animalele sunt mai oameni ca oamenii!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut postarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Satul Târsa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net