De ce se teme presupusul criminal al fetiței de 12 ani! Ce a cerut autorităților din Olanda

Ultima actualizare:

Marcel Şerbuc, principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 12 ani al cărei trup a fost găsit în lada patului, se află de patru zile în custodia autorităților din Olanda, țară pe teritorul căreia a fost prins după ce a fost dat în urmărire internațională. Șerbuc urmează să fie adus în țară pentru a fi audiat de anchetatorii români. Din spatele gratiilor, el a avut o solicitare către autoritățile olandeze.

crima berceni jpg

Marcel Șerbuc se teme să ajungă în România și nu vrea să fie anchetat de autoritățile române. El ar fi cerut autorităților olandeze să nu fie extrădat ăn România, iar în acest sens și-ar fi exprimat intenția de a depune o contestație. Între timp, la judecătorii din Amsterdam au ajuns toate documentele trimise de Tribunalul București, privind trimiterea în țară pentru cercetare a lui Marcel Șerbuc.

Declarația șoc a mamei lui Șerbuc

Bărbatul în vârstă de 38 de ani este principalul suspect în cazul morții fetiței de 12 ani, care a fost ucisă cu bestialitate, apoi ascunsă în lada patului. Nenorocirea s-ar fi întâmplat înaintea sărbătorilor de Paște. Crima a fost descoperită de proprietarul aparatmentului în care Marcel Șerbuc locuia cu chirie împreună cu mama fetiței.

În acest caz, ce amai importantă declarație este a mamei lui Șerbuc care a declarat anchetatorilor că fiul ei ar fi recunoscut în urmă cu o lună, în timpul unei discuții telefonice că el a omorât-o pe copila de 12 ani.

Mama victimei, audiată ca martor

Mama victimei, Simonei Iftimovici, a ajuns singură în țară din Spania, unde autoritățile au fost anunțate de șeful firmei la care lucra. Ea a fost audiată inițial în Spania prin videoconferință, apoi a stat față în față cu anchetatorii, fiind audiată în calitate de martor, vreme de 11 ore.

Femeia a susținut că nu a știut nimic despre ce s-a întâmplat cu fiica ei.

„Nu au rezultat acte care să o implice în mod direct în moartea fetei”, au transmis surse din rândul anchetatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net