Cadavrul din canapea este al copilei de 12 ani, dispărută de o lună. Mama ei a fost găsită în Spania

Testelor genetice efectuate la Institutul de Medicină Legală au stabilit că trupul găsit în lada patului într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei este al unei fetițe în vârstă de 12 ani, adeverindu-se astfel cel mai întunecat coșmar. Potrivit unor informații de ultimă oră, mama fetiței de 12 ani ar fi fost depistată în Spania și ar fi fost deja ridicată de autorități. Anchetatorii aveau informații că femeia și concubinul ei nu se mai află în țara și au cerut sprijinul Europol. În acest moment, femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli și urmează să fie interogată. Urmează să fi demarate procedurile pentru aducerea ei în țară. În același timp, continuă căutările la nivel european pentru depistarea bărbatului.

criminalist banda generic13022023 jpg

Totodată, expertiza genetică a stabilit că ADN-ul este același cu al tatălui care anunțase autoritățile de dispariția adolescentei încă din luna mai. O dată cu copila, bărbatul anunțase și disparția mamei, fosta lui soție, de care era despărțit de ceva vreme. Potrivit unor su5rse din anchetă, părinții copilei ar fi avut o înțelegere verbală să aibă grijă pe rând de fata lor. Copila stătea cu mama ei atunci când aceasta se afla în țară. 

Potrivit informațiilor din anchetă, în apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei locuiau cu chirie femeia cu concubinul și fata ei de 12 ani.

Mama copilei și concubinul ei ar fi ieșit din țară de o lună

Inițial, s-a crezut că trupul neînsuflețit descoperit în lada patului este al femeii date dispărute. Apoi, alte informații au indicat că atât femeia cât și concubinul ei ar fi părăsit țara terestru în preajma sărbătorilor pascale. Amândoi ar fi avut locuri de muncă în străinătate și reveneau pe rând în țară.

Cazul este complicat, iar informațiile sunt contradictorii. În timp ce rudele femeii spun că cei doi ar fi plecat înspre Germania sau Belgia, proprietarul apartamentului din Berceni a spus autorităților că aflase de la chiriașul lui că se pregătește să plece în Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net