Primele declarații ale femeii din Gorj, operată de hernie, deși era gravidă: „Am rămas șocată”

Au apărut primele declarații ale femeii din Gorj, operată de hernie, deși era gravidă. Femeia spune că nu avea nici cea mai vagă idee că este însărcinată. Când a aflat a avut un șoc!

Femeia habar nu avea că este însărcinată / foto: Pixabay
Femeia habar nu avea că este însărcinată / foto: Pixabay

Femeia le-a declarat reprezentanţilor Spitalului Judeţean Târgu Jiu că nu ştia de sarcină şi că lua anticoncepţionale încă de când a avut prima operaţie de cezariană, prin care a născut gemene, transmite Agerpres.

„Aveam o infiltraţie, o gâlcă la buric, am venit să văd dacă e de operat sau nu sau ce zice domnul doctor. Am venit, m-a internat, a zis că e infiltraţia foarte mare şi am rămas internată.

După ce m-am trezit (din anestezie-n.r.), mi-a spus că am o fetiţă. Eu am zis „nu, am două fetiţe”... Nu înţelegeam... A zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată. Cum să am o fetiţă, că eu tot ziceam că eu am două... nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă”, le-a spus femeia reprezentanţilor spitalului.

Pacienta, soțul ei și cele două gemene s-au bucurat că au un nou membru în familie. Conform informaţiilor transmise, miercuri, de Spitalul Judeţean Târgu Jiu, pacienta în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe în data de 19 august cu dureri abdominale şi prezenta o eventraţie abdominală postoperatorie supraombilicală strangulată, care a fost parţial redusă în urma manevrelor de taxis (manevre de presiune cu ajutorul mâinii, efectuate în scopul reducerii unei hernii strangulate) efectuate de medic.

Femeia a spus că nu este însărcinată, când a ajuns la spital

Este important de precizat că pacienta, care urma să fie operată de hernie, a făcut o serie de investigații medicale, declarând pe propria răspundere că nu este însărcinată. Mai mult, în timpul anamnezei, pacienta a afirmat că nu este însărcinată, că a avut menstruaţie şi se află sub tratament cu anticoncepţionale.

„Intraoperator s-a constatat prezenţa eventraţiei strangulate cu intestin afectat, cu epiplon în sac de eventraţie, dar şi un uter mărit ca volum, ca urmare a unei sarcini. În acel moment, medicul chirurg a solicitat prezenţa în sala de operaţie a colegilor de la Secţiile Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie.

După intervenţia medicilor obstetricieni, s-a continuat intervenţia chirurgicală şi pentru rezolvarea eventraţiei. În prezent, pacienta se află internată în Terapie Intensivă, pentru recuperarea postoperatorie, iar nou-născutul este la Neonatologie. Mama este conştientă, cooperantă, stare de sănătate fiind stabilă. Şi starea de sănătate a copilului este stabilă”, arată reprezentanţii spitalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net