Prințesa Lia l-a trimis în judecată pe Prințul Paul, pentru custodia fiului lor

Ultima actualizare:

Prințesa Lia vrea să obțină custodia fiului său cu Prințul Paul. Ea l-a dat în judecată pe soțul său, pentru a putea pleca cu băiatul ei din țară.

Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de fiul lor, Carol Ferdinand foto: Facebook
Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de fiul lor, Carol Ferdinand foto: Facebook

Prințesa Lia ar dori să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România pentru a perioadă de timp, probabil datorită problemelor finaciare cu care se confruntă. Copilul este minor, așa că mama are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă. Potrivit spynews.ro, Lia a decis să apeleze la a doua variantă și l-a chemat în instanță pe Prințul Paul.

Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din București, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, după ce Prințul Paul a fost condamnat definitive de instanță și a fugit din țară. Vila de lux în care locuiau se află în Centrul Vechi, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și că Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

Prințul Paul, condamnat la 3 ani și 4 luni de pușcărie în dosarul ”Ferma Băneasa”

Condamnat în 2020 alături de Remus Truică și de alți oameni de afaceri în dosarul „Ferma Băneasa”, Prințul Paul al României este căutat de oamenii legii. La un moment dat, s-a scris că el ar fi fugit în Portugalia.

Prințul Paul al României nu a fost găsit acasă de polițiștii care au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei, imediat după pronunțarea pedepsei de 3 ani și 4 luni. El a fost dat în urmărire internațională.

Prințesa Lia a devenit din nou mamă la 61 de ani

Lia l-a întâlnit pe prinţul Paul Lambrino la o gală UNICEF care a avut loc la Londra. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar în 2010, când ambii soți trecuseră de pragul de 60 de ani, s-a născut fiul lor, Carol Ferdinand. Sarcina Liei a fost, de asemenea, înconjurată de controverse, mulți punând sub semnul îndoielii afirmațiile Liei, cum că a rămas însărcinată pe cale naturală. Și în legătură cu vârsta mamei informațiile au fost contradictorii, în acea perioadă circulând zvonuri că Lia ar avea 56, 58 sau 61 de ani.

Cert este că micuțul Carol Ferdinand s-a născut în luna ianuarie a anului 2010, cu o greutate de 2.200. Un bebeluș perfect sănătos, care a avut parte de o educație aleasă din partea părinților lui.

În urmă cu doi ani, Paul mărturisea, într-un interviu pentru Click!, că micuțul Calor Ferdinand stăpânește patru limbi: engleză, franceză, germană și română, și că este pasionat de desen.  „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”, a declarat Prințul Paul pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net