Probleme mari pentru „regele” romilor, Dorin Cioabă. Fiscul din Sibiu îi scoate bunurile la vânzare

Necazuri mari pentru Dorin Cioabă, cel care poartă titulatura de „rege internațional al romilor”. Administrația Finanțelor Publice Sibiu a decis să îl execute silit pe Cioabă și îi va scoate mai multe bunuri la vânzare la sfârșitul lui februarie. De partea cealaltă, „regele” Cioabă a anunțat că a contestat executarea în instanță.

Dorin Cioabă, autointitulat regele internațional al romilor
Dorin Cioabă spune că totul este un abuz al autorităților fiscale. Foto: jurnalulolteniei.ro

Bunurile care aparțin lui Dorin Cioabă vor fi scoase la licitație în ziua de 28 februarie 2024, la sediul Administrației Finanțelor Publice Sibiu de pe strada Calea Dumbrăvii. Conform „portăreilor” din Sibiu, bunurile sunt scoase la vânzare pentru a doua oară și reprezintă bunuri de la firma lui Cioabă, un cabinet de mediator.  

Ce bunuri ale regelui romilor sunt scoase la licitație 

Printre bunurile scoase la vânzare se află: 

- o canapea de tip colțar cu două fotolii (480 de lei),  

-un seif de metal (1.245 de lei),  

două televizoare LG (225, respectiv 255 de lei) 

-o imprimantă multifuncțională Minolta al cărei preț a fost stabilit la 1.005 lei 

-rafturi de PAL (758 de lei)  

-un set de mobilier (1.245 de lei) Fiscul așteaptă depunerea de oferte până cel mai târziu în ziua de 27 februarie, conform anunțului dat publicității. 

Ce a declarat regele romilor 

„Am contestat această executare, este vorba de niște abuzuri ale inspectorilor fiscali. Eu mi-am făcut un birou de mediator, atunci când tocmai se pregătea legislația pentru acest domeniu. Atunci se zicea că va fi obligatoriu să treci pe la mediator înainte să mergi la judecător, dar până la urmă nu a mai fost așa.  

Prin urmare, după ce am urmat cursurile de mediator, după un an eu am închis, practic, biroul, nu am mai avut nicio activitate. De aceea am și depus, după acel prim an de activitate, declarațiile «pe zero». Dar cei de la Fisc mi-au scos decizii de impunere, despre care eu nu am știut, îmi spuneau că mi le-au trimis prin Spațiul Virtual Privat.  

Eu nu știam de aceste decizii și m-am trezit cu inspectorii care au venit să pună sechestru. Asta în condițiile în care am depus declarații care arătau că am avut zero venit. Cred că sunt și prescrise aceste datorii inventate de ei, dar ne judecăm”, a descris Dorin Cioabă situația pentru turnulsfatului.ro.  

Contestația regelui romilor, judecată înainte de licitație 

Procesul prin care „regele internațional al romilor” contestă datoriile, are termen pe 27 februarie, cu doar o zi înainte de licitația prin care sunt vândute bunurile lui Cioabă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
jocuri acum 100 de ani  jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
zucchini 2166696 1280 jpg
marin preda captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net