Prognoza meteo 7 ianuarie 2022: Ploi și ninsori în aproape toată țara

Vineri, 7 ianuarie 2022, vremea se răcește în mai multe zone ale țării, în special în regiunile sudice și sud-estice. Prognoza meteo anunță că temperaturile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi curprinse între -1 și 8 grade Celsius. 

Vremea se răcește în toată țara Foto: Unsplash
Vremea se răcește în toată țara Foto: Unsplash

Iarna își intră în drepturi! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat vreme răcăroasă în cea mai mare parte a țării. Treptat, temperaturile din termometre încep să scadă, în regiunile de sud și sud-est. Temperaturile minime se vor situa între -7 și 3 grade Celsius.

Și în celelalte regiuni a fost anunțată vreme urâtă. Cerul va fi mai mult înnorat pe tot parcursul zilei de vineri, 7 ianuarie, iar pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie.

Pe timpul nopții se vor semnala ploi în Dobrogea, precipitații mixte în Muntenia. În Banat, Crișana și izolat în celelalte regiuni va ninge.

La munte va fi vrig și va ninge, iar vântul va spulbera zăpada. De asemenea, pe suprafețe mici, vor fi condiții de polei.

Prognoza meteo 7 ianuarie în București

Vremea se răcește și în București. Cerul va fi preodminant noros și sunt anunțat precipitații de scurtă durată. În capitală, temperaturile maxime se vor încadra între 4 - 5 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor atinge -1 și 0 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe timpul nopțiil. Pe timpul nopții se vor semnala precipitații mixte.

Prognoza meteo 7 ianuarie la munte

La munte vremea se răcește semnificativ. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei mai ales în masivele sudice, iar noaptea și în celelalte zone. În Carpații Meridionali și Munții Apuseni și izolat în restul masivelor se vor semnala ninsori. Vântul va sufla slab ți moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în Munții Banatului, dar și în Carpații Meridionali, unde zăpada va fi spulberată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net