Prognoza meteo de Paște 2022. Vremea în noaptea de Înviere, potrivit ANM

Meteorologii anunță vreme în general caldă pentru finalul lunii aprilie și, implicit, pentru zilele de Paște. Prognoza meteo de Paște 2022 aduce temperaturi mai ridicate decât media normală pentru această perioadă. Chiar dacă până de Paște vremea va fi mai curând secetoasă, lucrurile se vor schimba radical în unele zone chiar în noaptea de Înviere.

Este posibil să plouă în noaptea de Înviere în multe zone ale țării
Este posibil să plouă în noaptea de Înviere în multe zone ale țării

Specialiștii anunță temperaturi ridicate în special în zonele extracarpatice, în localitățile din sudul și estul țării.

În zona de sud-vest, ploile vor fi răzlețe, însă în celelalte regiuni ale țării, regimul pluviometric se va apropia de cel normal pentru această perioadă.

Vremea de Paște 2022. Prognoza meteo în București

Chiar dacă sâmbătă, 23 aprilie, în timpul zilei, este posibil să mai cadă câțiva stropi de ploaie, pentru noaptea de Înviere nu se anunță precipitații. Cerul va fi, totuși, preponderent acoperit cu nori.

Temperatura va coborî sub 10 grade după miezul nopții, însă va crește în prima zi de Paște până în jurul valorii de 17 grade Celsius. Cerul se va păstra înnorat, însă sunt șanse mari ca, din când în când, soarele să-și facă loc printre nori.

Vremea se va menține în aceeași notă și următoarele zile, iar spre finalul săptămânii 25 aprilie – 2 mai temperaturile vor crește, ajungând la 22 – 23 de grade Celsius la sfârșitul intervalului.

Citește și: Vacanța de Paște 2022. Ce zile libere au elevii și studenții primăvara aceasta

Vremea de Paște 2022. Prognoza meteo în Brașov

Pentru cei care au hotărât să petreacă Paștele la munte, meteorologii nu au vești prea bune. La Brașov se anunță ploaie în perioada Paștelui, iar în noaptea de Înviere temperaturile vor coborî până în jurul valorii de 2 grade Celsius, astel încât este posibil ca ploaia să se transforme în lapoviță și ninsoare.

Duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paște, specialiștii anunță o vreme ploioasă și rece, cu temperaturi care nu vor depăși maxima de 11 grade Celsius. Luni, 25 aprilie, ploile vor continua, chiar dacă nu vor mai cîdeape tot parcursul zilei. Temperaturile vor începe să crească abia pe finalul săptămânii.

Citește și: Când pică Paştele între anii 2016-2025. Cum se calculează

Vremea de Paște 2022. Prognoza meteo în Constanța

Nici pentru Litoral specialiștii nu au o prognoză meteo mai prietenoasă de Paște. În noaptea de Înviere cerul va fi înnorat, iar temperatura va coborî până la 8 grade Celsius. În prima zi de Paște, duminică, 24 aprilie, vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi maxime de 14 grade Celsius și cu șanse mari de ploaie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net