Prognoza meteo pentru 22 februarie: Temperaturile continuă să scadă

Ultima actualizare:

Vremea pentru 33 februarie se anunță mai rece decât în zilele anterioare. Valorile înregistrate vor scădea în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. 

Temperaturile continuă să scadă. Sursă foto: Pixabay.com
Temperaturile continuă să scadă. Sursă foto: Pixabay.com

Dacă în cursul zilei de luni au fost înregistrare valori mari, chiar și de 14 grade Celsius, acest lucru nu se va mai întâmpla marți. Valorile rămân normale pentru această perioadă a anului. 

Vremea pentru 22 februarie, în ţară

În nordul țării vor fi înregistrate precipitații sub formă de ploaie, iar în celălalte regiuni cerul va fi mai mult noros. Vor fi înregistrate precipitații slabe în zonele de sud-vest, și pe arii restri restrânse în partea de vest. Vântul va sufla slab și moderat, însă va avea intensificări în regiunile montane. La atitiudini mai mari de 1.500 de metri vor fi înregistrate precipitații sub formă de ninsoare, iar izolat vor exista condiții de polei și de formare a ceței. 

Valorile maxime nu vor depăși 13 grade Celsius, iar temperaturile nu vor scădea sub vvinvi grade Celsius. 

Vremea pentru 22 februarie, în Bucureşti

Vremea din Capitală rămâne călduroasă, iar temperaturile înregistrate vor fi mai mari decât cele înregistrate în mod normal în această perioadă a anului. Mercurul din termometre nu va depăși valoarea de 14 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt reduse, iar valorile minime nu vor coborî sub trei grade Celsius. 

Cerul va fi predominant noros după-amiază, însă șansele de precipitații rămân scăzute. 

Vremea pentru 22 februarie, la munte

La munte cerul va avea înnorări temporare şi vor fi înregistrate precipitaţii mixte, local în Carpaţii Meridionali şi pe arii restrânse în restul zonei montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona Carpaţilor Meridionali, în zona crestelor. Valorile termice vor fi mai mici decât cele înregistrate în cursul zilei de ieri. 

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -3 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. La altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
harta tarile baltice estonia lituania letonia bielorusia belarus foto shutterstock
1 okmagazine lenjerii de pat jpg jpeg
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg