Program Lidl de Revelion. Iată orarul complet pentru 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie 2022

Ultima actualizare:

Iată ce program va avea Lidl de Revelion și în zilele următoare. Supermarket-ul Lidl va opera după un orar special în aceste zile. Toți românii trebuie să știe acest program, pentru a nu rămâne fără cumpărăturile de sfârșit de an.

Lidl funcționează după un orar special de Revelion Foto: unsplash.com
Lidl funcționează după un orar special de Revelion Foto: unsplash.com

Click! îți prezintă programul complet pe care îl va avea Lidl de Revelion, 1 și 2 ianuarie 2022. Românii care vor să facă cumpărături pe ultima sută de metri trebuie să știe supermarketul Lidl nu va avea program normal, ci unul special. Astfel, ca să nu rămână fără bunătăți pe masa de Revelion, trebuie să dea fuga la supermarket, ținând cont de orarul special după care va funcționa.

Program Lidl de Revelion. Iată între ce ore poți face cumpărături

La fel ca în fiecare an, de Crăciun, toate supermarketurile din țară au avut program special pe care l-au respectat cu strictețe. Însă, începând de luni, 27 decembrie, marile lanțuri de magazine au revenit la programul normal de funcționare. Programul normal va fi păstrat până în ziua de Revelion, atunci când mai toți retailerii anunță program special pentru 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie.

La fel ca în cazul celorlalte lanțuri de magazine, Lidl s-a redeschis de luni, 27 decembrie. Iar până joi, 30 decembrie 2021, orarul de funcționare este normal: 7:30 – 21.00. Ulterior, va funcționa după un program special, pe 31 decembrie, pentru ziua de Revelion, dar și primele zile din noul an, 1 și 2 ianuarie.

Chiar și așa, românii vor afea suficient timp la dispoziție pentru a-și achiziționa produsele dorite pentru masa de Revelion. Lidl a anunțat deja programul pentru următoarele zile de sărbătoare. Astfel, de Revelion,  pe 31 decembrie, programul Lidl va fi între orele 7.00-18.00.

Însă, pe 1 ianuarie, adică prima zi din anul 2022, magazinele Lidl din România vor fi închise. Începând cu data de 2 ianuarie magazinele care fac parte din lanțul de magazine Lidl vor avea program în intervalul orar 09:00 – 17:00. Apoi, începând cu data de 3 ianuarie, magazinele Lidl din toată țara vor reveni la programul normal după care au funcționat și înainte de sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net