Programul Rabla pentru Electrocasnice Etapa 3 a început! Ce produse beneficiază de vouchere

Începând de vineri, 8 iulie 2022, persoanele fizice se pot înscrie oficial la Programul Rabla pentru Electrocasnice, în vederea achiziționării de vouchere ce pot fi folosite pentru aparatele de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare. 

A început etapa a 3-a a Programului Rabla pentru Electrocasnice
A început etapa a 3-a a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Bugetul acestei etape din Programul Rabla pentru Electrocasnice este de aproximativ 15 milioane de lei, iar el se va desfășura în perioada 8 iulie - 14 iulie sau până la epuizarea bugetului aferent. 

Ce poți să-ți cumperi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice

Astfel, în cea de-a treia etapă a campaniei, voucherele ce sunt acordate pot fi folosite pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic. 

Vezi informații și despre Programul Rabla pentru mașini: Veste bună pentru românii cu mașini vechi. Program „Rabla”, fără obligații

Așadar, cuantumul este în felul următor: 400 de lei pentru aparatele de aer condiționat, în această categorie intrând și aparatele de aer condiționat portabile, cu o eficiență energetică la răcire clasa A++, cel puțin.

De altfel, voucherele mai sunt disponibile și pentru uscătoarele de rufe cu eficiență energetică de cel puțin A++, în cuantum de 400 de lei. De altfel, voucherele de 200 de lei vor fi acordate pentru aspiratoarele cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an. 

Urmărește și toate schimbările Programului Rabla: Guvernul României, modificări importante pentru programele Rabla, Rabla pentru Electrocasnice și Casa Verde

De altfel, potrivit site-ului AFM, perioada de derulare a ediției de selecție a voucherelor este de aproximativ șapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat de către Guvern.

Astfel, după publicarea listei oficiale a persoanelor fizice ce sunt aprobate de AFM, solicitanții se vor putea prezenta la unul dintre comercianții validați pentru utilizarea voucherelor din Programul Rabla pentru Electrocasnice. 

Înscrierile se pot realiza aici, pe site-ul oficial al AFM Rabla: Click!

Aceasta este ultima etapă din Programul Rabla pentru Electrocasnice. Anterior, cetățenii puteau să-și achiziționeze mașini de spălat rufe, frigidere și mașini de spălat vase (Etapa 1: 25 iunie - 1 iulie), dar și tablete și laptop-uri (Etapa 2: 1 iulie - 7 iulie). 

Până acum, au fost acordate vouchere în valoare de 35 de milioane de lei. Cu ocazia acestei etape ce începe vineri, ora 10:00, voucherele disponibile vor fi în valoare de aproximativ 15 milioane de lei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net