Proiect: O clădire veche şi părăsită din Constanţa va fi transformată într-un spital modern de pediatrie

image
Compania Națională de Investiții va lua o clădire dezafectată și o transforma într-un spital modernFoto: Facebook / Septimiu Bourceanu

„Constanţa va avea un Spital de Pediatrie nou, modern, dotat, utilat, cu o capacitate de 165 de pacienţi”, a anunțat senatorul PNL Septimiu Bourceanu, pe rețelele de socializare. Viitorul spital va funcționa într-o clădire care acum este părăsită.

Senatorul PNL spune că a mers la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), împreună cu directorul DSP, Cristina Şchipor, pentru a semna procesul verbal de predare-primire. „Am fost astăzi împreună cu directorul DSP, doamna Cristina Schipor, la sediul CNI, acolo unde s-a semnat procesul verbal de predare primire şi astfel CNI va lua o clădire dezafectată şi o transforma într-un spital modern”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.   

Septimiu Bourceanu mai spune că acest proiect a fost posibil şi datorită echipei DSP Constanţa care înţeles „necesitatea şi urgenţa acestui spital”.  

image
Clădirea dezafectată care va fi transformată în spitalFoto: Facebook / Septimiu Bourceanu

„Ştiu despre acest proiect şi l-am susţinut de la faza de vis al unei echipe inimoase de la D.S.P. Constanţa, o echipă care a lucrat non-stop, a depăşit toate obstacolele şi a dat dovadă de o determinare rar întâlnită în zilele noastre. Aceşti oameni mă fac să cred că dorinţa de a avea un sistem sanitar mai bun, de a dovedi că se poate, încă există. Echipa care a lucrat şi lucrează la acest proiect este alcătuită din: Cristina Schipor, preşedinte, Carmen Rusu, secretar, membri: dr. Ramona Iliuţă,  dr. Valentin Broască, dr. Mihaela Cocu şi dr. Cristina Mihai. Alături de constănţenii noştri este şi preşedintele C.N.I., Manuela Pătrăşcoiu, cu care am stat de vorbă în mai multe rânduri şi a înţeles necesitatea şi urgenţa acestui spital…  Determinarea lor transformă o clădire veche şi părăsită într-un spital nou, de care Constanţa are mare nevoie. Felicitări!”, a mai scris senatorul.

Citește și: 

Un nou spital va fi construit la Sibiu. Care este valoarea totală a investiției

Spitalul de Pneumoftiziologie din munţii Gorjului a fost reabilitat

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Ancuța Bodnar și Simona Radiș Foto EPA EFE
Protest in Irlanda fata de cresterea costului vietii Captura YouTube jpg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg