Psihiatru, despre sinuciderea lui Bogdan Drăghici: „Și-a meritat soarta!”

Incident șocant miercuri dimineața, în fața Ambasadei Rusiei de la București. O mașină s-a izbit de poarta reprezentanței diplomatice, șoferul s-a autoincendiat și a murit pe loc. Sinucigașul este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, un personaj controversat care fusese acuzat că și-a abuzat sexual fiica. De altfel, cu doar o zi înainte primise sentința instanței: 15 ani de închisoare cu executare. Psihiatrul Gabriel Diaconu nu-i plânge de milă sinucigașului, despre care spune că e „un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta”.

Psihiatrul Gabriel Diaconu (stânga) a comentat moartea lui Bogdan Drăghici
Psihiatrul Gabriel Diaconu (stânga) a comentat moartea lui Bogdan Drăghici

Bogdan Drăghici s-a izbit cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei

Miercuri, 6 aprilie, ora 6.00 dimineața. O mașină intră în plin în gardul Ambasadei Rusiei la București, se produce un incendiu, iar șoferul moare carbonizat. Din primele informații, reiese că a fost vorba despre un gest intenționat. Bărbatul se stropise cu benzină și și-a dat singur foc înainte de a ținti poarta principală de acces a ambasadei. Era singur în mașină și alături de el au fost găsite recipiente cu substanțe inflamabile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Jandarmerie, Poliție, Pompieri, ambulanțe SMURD, criminaliști și echipe din cadrul SRI. Tot traficul pe Kiseleff a fost blocat.

Drăghici și-a dat foc în mașină
Drăghici și-a dat foc în mașină

Cel care a produs toată această agitație și a ales acest mod dramatic de a-și curma viața este Bogdan Drăghici, avocat de profesie și șeful asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra copiilor, la divorț. Culmea, chiar el a fost acuzat, în 2019, că și-a abuzat fiica. În acest caz, marți, 5 aprilie 2022, cu doar o zi înainte de incidentul în care a murit, Drăghici a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare. Ar fi putut face recurs. În ultimul său mesaj de pe Facebook, de luni seara, condamna războiul din Ucraina și declara că și el e ucrainean, din solidaritate cu poporul atacat de Rusia. El a rememorat clipele petrecute la Kiev, la un turneu de scrimă, cu fiica sa.

Gabriel Diaconu: „Era un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta”

Psihiatrul Gabriel Diaconu spune că l-a cunoscut pe Bogdan Drăghici, în urmă cu câțiva ani, și că este „un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta”. „Rareori am întâlnit o pesoană cu un arc biografic atât de pervers. Iar Drăghici, fără doar și poate, este un lup în blană de oaie, care și-a meritat soarta. Ce-i drept, moartea lui este o ultimă declarație de dispreț față de justiție, dovadă că Drăghici trăia cu sentimentul impunității, și se considera deasupra brațului dreptății. N-are a face nimic povestea acestui psihopat nici cu conflictul din Ucraina, nici cu lupta pentru libertate a ucrainenilor, iar numele lui n-ar trebui menționat în legătură cu ce trăiește acest popor în ultima vreme”, a scris Gabriel Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Mai spune despre Drăghici că se vedea un ”deschizător de drumuri”, câtă vreme nu era decât „un pedofil complexat, un consumator de pornografie infantilă, un monstru. Dar un monstru căruia-i plăcea adulația, popularitatea, îi plăcea să fie relevant respectiv în centrul atenției. Nu merită nicio atenție. Nu merită nici măcar compasiune pentru felul în care a murit. Îmi doresc să existe viață după moarte. Pentru că, măcar pe lumea cealaltă, într-un iad personal, acest individ ar primi ceea ce merită”, adaugă, dezgustat, psihiatrul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Poți urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net