Prima reacție a Ambasadei Rusiei din București în urma morții lui Bogdan Drăghici: «O victimă a propagandei occidentale»

Ultima actualizare:

A apărut și prima reacție a Ambasadei Rusiei din București, ca urmare a incidentului tragic, petrecut marți dimineață. Un bărbat identificat ca fiind Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, cercetat şi condamnat pentru abuzuri sexuale asupra fiicei sale şi a altor copile, a intrat cu maşina în porţile sediului ambasadei, iar apoi s-a autoincendiat.

Ambasada Rusiei din București
Ambasada Rusiei din București

Ca reacție la cele întâmplate, comunicatul oferit de ambasadorul rus Valeri Kuzmin prezintă propaganda vehiculată și de către autoritățile de la Moscova, aducând în discuție o presupusă „isterie anti-rusă” ce are în vedere masacrul din orașul Bucha, considerat un fake news de către Kremlin.

Reacția Ambasadei Rusiei din București

Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașină după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Ambasada Rusiei din București își exprimă condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului ce s-a autoincendiat după încercarea eșuată de a lovi Ambasada Rusiei în România. 

Vezi și Mesajul lui Bogdan Drăghici, înainte de a intra cu maşina în Ambasada Rusiei: «Nevinovați mor în fiecare clipă în Ucraina»

Ambasada Rusiei a prezentat că motivele șoferului de a lovi porțile instituției din București are în vedere un act ce se află sub influența „unei explozii de isterie anti-rusă” ce are în vedere „provocarea regizată în orașul Bucha”. 

În același comunicat prezentat de reprezentantul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, este prezentată propaganda rusească cu privire la naționaliștii neo-naziști ce au masacrat civilii, dând vina, într-un final, pe forțele ruse. 

Bogdan Drăghici, o victimă a „propagandei occidentale”

De altfel, Kuzmin a mai prezentat perspectiva cu privire la bărbatul ce s-a autoincendiat ca fiind victima unei propagande militare a unor regizori neo-naziști ce se află la conducerea Kievului, dar și a aliaților din Occident, care au lansat o campanie împotriva Federației Ruse, înaintea unei expertize medico-legale cu privire la „operațiunea militară specială” ce a avut loc în Ucraina, în special în orașul Bucha. 

Ambasadorul Rusiei, Valeri Kuzmin, a reacționat cu privire la evenimentul recent de la instituția din București spunând că „Imperiul minciunilor Occidentului” necesită sacrificii sângeroase. Astfel, Bogdan Drăghici este „o victimă” a tehnologiilor ce au fost elaborate de către Occident. 

În cele din urmă, reacția Rusiei cu privire la evenimentul din București are în vedere trei puncte cheie ale războiului purtat de către Federația Rusă împotriva Ucrainei. În primul rând, protejarea populației a republicilor populare Donețk și Lugansk, demilitarizarea Ucrainei, care, chiar dacă nu este membră NATO, a devenit un avanpost militar anti-rus al Alianței Nord-Atlantice, iar, în cele din urmă, denazificarea Ucrainei, unde Occidentul a tolerat creșterea sentimentelor radicale pentru crearea unui proiect geopolitic „anti-Rusia”.

Citește și Cine e în spatele Grupului Wagner? Militarii plătiți pentru asasinarea lui Volodimir Zelenski

Comunicatul amintește că cea mai importantă prioritate a lui Vladimir Putin este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele. Totuși, de la începutul războiului, cifra estimată a victimelor civile trece de 1.000 de persoane ce au fost ucise în mod brutal de către Federația Rusă, pentru a „denazifica” Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net