VIDEO Desenul animat care l-a speriat pe Putin. Dictatorul este comparat cu Hitler și sfătuit să se sinucidă

Vladimir Putin a interzis ultimul episod din cel mai popular desen animat din Rusia, care a criticat invazia asupra Ucrainei ╚Öi l-a ridiculizat pe liderul de la Kremlin. Creatorul desenului animat a dezv─âluit c─â site-ul s─âu a fost supus unui atac cibernetic ╚Öi c─â a fost avertizat de autorit─â╚Ťile de cenzur─â cu repercusiuni, dac─â nu ╚Öterge episodul. 

image
Masyanya, desenul animat care l-a speriat pe Putin

Masyanya, eroina unui serial animat online, este foarte popular─â printre vorbitorii de rus─â ╚Öi peste un milion de oameni sunt abona╚Ťi la canalul YouTube al desenului animat.

Cite╚Öte ╚Öi Gerard Depardieu se leap─âd─â de Vladimir Putin. A catalogat r─âzboiul din Ucraina drept ┬źun exces nebunesc ╚Öi inacceptabil┬╗

Cu toate acestea, cel mai recent episod dedicat r─âzboiului din Ucraina a adus at├ót laude, c├ót ╚Öi amenin╚Ť─âri. La scurt timp dup─â publicarea episodului, autorit─â╚Ťile ruse l-au interzis ╚Öi i-au cerut creatorului desenului animat, Oleg Kuvaev, s─â ├«l elimine de pe site-ul s─âu, deoarece ÔÇ×discrediteaz─â for╚Ťele armate ale Federa╚Ťiei RuseÔÇŁ.

image

Autoritatea de reglementare a mass-media din Rusia, Roskomnadzor, le-a cerut creatorilor popularului desen animat s─â elimine ultimul episod postat pe internet, deoarece face o serie de referin╚Ťe critice la adresa invaziei trupelor lui Vladimir Putin asupra Ucrainei.

image

Autorit─â╚Ťile de cenzur─â ruse au declarat pe 29 martie c─â episodul din serialul Masyanya ÔÇ×con╚Ťine informa╚Ťii false de importan╚Ť─â social─â despre opera╚Ťiunea militar─â ├«n curs de ap─ârare a republicilor populare Done╚Ťk ╚Öi LuganskÔÇŁ.

Potrivit lui organiza╚Ťiei Roskomnadzor, episodul de desene animate ÔÇ×discrediteaz─â for╚Ťele armate ale Federa╚Ťiei RuseÔÇŁ.

image

Creatorul emisiunii, Oleg Kuvayev, a declarat pe 29 martie că a avut acces limitat la episodul în cauză după ce site-ul său a suferit un atac masiv, care a venit după ce Roskomnadzor și-a făcut cererea cu două zile mai devreme, notează bbc.com

image

Ce con╚Ťine controversatul episod din Masyanya

Kuvayev a fost avertizat că toate resursele sale de internet vor fi blocate dacă nu șterge episodul atât de pe site-ul principal, cât și de pe site-ul oglindă.

Cite╚Öte ╚Öi Unde se ascunde Alina Kabaeva, iubita lui Putin. Informa╚Ťii confiden╚Ťiale au ie╚Öit la iveal─â

Episodul în cauză, intitulat Vakidzasi, a fost difuzat pe 22 martie. Se concentrează pe atacul neprovocat pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei, care a început pe 24 februarie.

├Än episod, personajele ├«l compar─â pe pre╚Öedintele rus Vladimir Putin cu Adolf Hitler. Controversatul episod din desenul animat Masyanya arat─â cl─âdiri ├«n ruine ╚Öi ora╚Öe ucrainene bombardate de for╚Ťele militare ruse.

La sf├ór╚Öitul episodului, personajul principal al desenului animat, Masyanya, vine la Putin ╚Öi las─â cu el o sabie japonez─â pentru ca acesta s─â se sinucid─â. ├Än mai pu╚Ťin de 24 de ore, peste 500.000 de oameni au vizionat episodul.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
carmen tanase jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG