O maşină a luat foc, după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, din Bucureşti. Şoferul a murit pe loc

Ultima actualizare:

O maşină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din Bucureşti, miercuri dimineaţa (6 aprilie), şi a luat foc imediat. Şoferul a murit pe loc. 

Imagini de la locul accidentului Foto: Facebook / Tudor Bogdan Teodorescu
Imagini de la locul accidentului Foto: Facebook / Tudor Bogdan Teodorescu

UPDATE Bogdan Drăghici a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, înainte de a se sinucide, în care denunţă războiul din Ucraina şi acuză lumea democratică de lipsă de acţiune în cazul acestui conflict. 

UPDATE Şoferul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei este Bogdan Drăghici, cunoscut drept preşedintele Asociaţiei TATA. Bărbatul fusese condamnat, în 5 aprilie, la 15 ani şi patru luni de închisoare, pentru că şi-a violat propria fiica. 

Incident tragic la Ambasada Rusiei din Capitală, în jurul orei 6.00 dimineaţa. Un autoturism a luat foc, după ce a intrat în gardul instituţiei. Bărbatul care se afla la volan a murit pe loc, notează adevarul.ro. El era singur în maşină. La faţa locului au sosit imediat pompierii, care au stins flăcările. 

Maşina care a luat foc foto: Facebook / Tudor Bogdan Teodorescu
Maşina care a luat foc foto: Facebook / Tudor Bogdan Teodorescu

Criminaliştii veniţi la locul accindetului fac acum cercetări pentru a afla din ce motive a avut loc incidentul. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Gestul ar fi fost unul intenţionat. Şoferul ar fi fost somat de jandarmul care se afla de pază în faţa instituţiei să părăsească imediat locul. Conform unor surse din anchetă, bărbatul i-ar fi ţipat ceva, apoi şi-ar fi dat foc în faţa Ambasadei Rusiei, înainte de a se urca în maşină. De abia după, el a intrat cu vehiculul în gard, notează stirileprotv.ro. Din imagini, se poate vedea cum flăcările curpind poarta instituaţiei, iar serviciul de pază al misiunii diplomatice se apropie pentru a vedea care e situaţia, iar apoi cheamă ajutor.  

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au preluat cazul, iar acum a fost dechisă o anchetă pentru a stabili exact cauzele accidentului şi în ce condiţii s-a produs. 

Oamenii legii au impus restricţii de trafic în zona Şoselei Kiseleff, pentru desfăşurarea anchetei. 

Ştire în curs de actualizare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net