Şoferul care a murit după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei este Bogdan Drăghici. A fost condamnat pentru violul propriei fiice

Ultima actualizare:

Indentitatea bărbatului care şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei din Bucureşti, miercuri dimineaţă (6 aprilie), a fost confirmată de surse din cadrul anchetei. Este vorba despre Bogdan Drăghici, un personaj controversat.

Bogdan Drăghici
Bogdan Drăghici

Şoferul responsabil pentru incidentul care a avut loc în jurul orei 6.00 dimineaţa, miercuri, la Ambasada Rusiei, de pe Şoseaua Kiseleff, este Bogdan Drăghici. Autovehicului era înmatriculat pe numele tatălui lui Drăghici, notează adevarul.ro. Bărbatul, care a murit carbonizat după ce şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul misiunii diplomatice, a fost avocat de profesie şi a devenit cunoscut drept preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susţinea drepturile taţilor, asupra propriilor copii, în contextul divorţului.

Bogdan Drăghici, condamnat pentru că şi-a violat propria fiică

Bogdan Drăghici a fost reţinut şi arestat de procurori, în 2019, într-un dosar de viol cu minori. Preşedintele Asociaţiei TATA a fost acuzat că şi-a abuzat fiica. Marţi, cu doar o zi înainte de incidentul în care a murit, Bogdan Drăghici a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2,  în primă instanţă, la 15 ani şi patru luni de închisoare. El ar fi putut face recurs.

Bogdan Drăghici şi-a dat foc, apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei

Miercuri dimineaţă, pompierii şi criminaliştii au fost chemaţi la Ambasada Rusiei din Bucureşti, după ce Bogdan Drăghici şi-a dat foc în faţa instituţiei şi a intrat cu maşina în gard. El era singur în vehicul şi a murit pe loc. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a anunţat Poliţia Capitalei.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net