Rămas pe drumuri în Londra, un român a fost ajutat cu bani de englezi să ajungă acasă

Ultima actualizare:

    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Povestea de viață a unui român care a ajuns să doarmă pe străzi în capitala Angliei i-a impresionat atât de mult pe londonezi încât au strâns bani să-l ajute pe conaționalul nostru să se întoarcă în ţara natală.

Românul ajunsese în urmă cu mai mulţi ani în Anglia şi lucrase la o spălătorie auto. Însă, pandemia de coronavirus a dus la închiderea spălătoriei, iar cum românul nu a mai avut cu ce să-şi plătească chiria, a ajuns pe drumuri. Situaţia lui era atât de disperată, încât se acoperea cu o perdea de baie pentru a se încălzi şi credea că nu o să mai poată niciodată să se întoarcă în ţara natală. Anil Blaggan, o londoneză, l-a zărit pe român și i-a aflat povestea, scrie observatornews.ro.

Campanie pentru a-l ajuta pe român  

Anil a demarat o companie pentru a-l ajuta pe român şi i-a dus acestuia mai multe pături, mănuşi şi ciorapi pentru a se încălzi. Cu ajutorul altor londonezi a reuşit să adune 600 de lire sterline, bani suficienţi pentru ca românul să stea câteva zile la hotel, să-şi cumpere un bilet de avion către ţara natală şi să achite un test de coronavirus efectuat înainte de îmbarcare. Mai mult, londonezii au adunat şi câteva kilograme de alimente pentru a i le oferi românului.

Femeia a păstrat legătura cu românul și a precizat că ”este bine, este sănătos şi este fericit că a reuşit să se întoarcă în România”.  

Citește și: 

Patru români care au jefuit zeci de biserici din Anglia, condamnați. La cât se ridică prejudiciul

Hoţi români prinşi după ce s-au lăudat cu prada pe Internet

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net