Război între interlopii din Iaşi, pe Facebook. "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir"

Un nou război între interlopii din Iaşi, după ce unul dintre ei a început să facă ameninţări într-o transmisiune live pe Facebook. Ion Gangal i-a acuzat pe trei indivizi că i-au atacat familia.

Ion Gangal, interlopul care a făcut ameninţări pe Facebook foto: captură video
Ion Gangal, interlopul care a făcut ameninţări pe Facebook foto: captură video

Unul dintre membrii unei grupări interlope din Iaşi, Ion Gangal, a făcut o serie de ameninţări pe reţeaua socială Facebook. Într-o transmisiune live, el a spus că trei fete din familia sa au fost atacate de nişte indivizi şi că este pregătit să se răzbune.

„Eu vreau să ajungă live-ul ăsta la cine trebuie, se ştiu cei vinovaţi! Bă’, voi, ăştia, care v-aţi luat de 3 femei! Trebuie să plătiţi de la cel mai mic, până la cel mai mare. Nu rămâne aşa! Eu nici numele nu vi-l pronunţ, că nu vreau să vă dau valoare. Voi vreţi să vă faceţi nume pe spatele nostru. Nu aveţi cum, noi am muncit pentru numele ăsta. Ştie tot Iaşul şi toată România că eu am stat 25 de ani la puşcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat şi am omorât”, a spus Ion Gangal, conform adevarul.ro. 

 „Eu, dacă mă duc la puşcărie, mă duc ca la mine acasă"

Interlopul le-a transmis celor care i-ar fi atacat familia că este pregătit să intre la închisoare, chiar şi pe viaţă.

Eu, dacă mă duc la puşcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau şi pe viaţă, dar cu voi nu rămâne aşa! Vine fratele meu acasă şi vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultaţi ce spun: nu rămâne aşa! Dacă v-aţi luat de 3 femei… Aţi avut noroc că nu eram acolo. Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt”, a spus bărbatul.

Ion Gangal a ţinut să sublinieze că ameninţările vor fi duse la capăt în viaţa reală şi că ştie cine le-a atacat pe fete.

„Noi suntem din neam de lingurari, noi nu venim cu spray-uri, noi venim cu furci, cu topoare, cu coase. Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la puşcărie, merge la puşcărie. La urmă se vede. Noi cu Poliţia nu avem nimic, să-şi facă treaba. Eu nu mai am zi şi noapte somn. Pe o parte din voi vă cunoaştem, vă ştim, dar o să-i aflăm pe toţi. Toţi 60 care aţi fost pe 3 femei, aţi scos cuţitul la ele. Dacă eraţi nişte ţigani deştepţi şi cu capul pe umeri, nu se ajungea aici”, a spus Ion Gangal.

Intră pe adevarul.ro pentru a vedea imaginile publicate de Ion Gangal în mediul online.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net