Razii în București și Ilfov! A fost furat un pistol letal cu 24 de gloanțe din casa unui ofițer SRI antitero

Ultima actualizare:

Un pistol letal Glock folosit de trupele speciale, zeci de cartuşe și bijuterii au fost furate dintr-o locuinţă în judeţul Ilfov. Casa aparține unui fost ofițer SRI de la Brigada Anti-Terorism, iar bunurile erau ținute într-un seif care surprinzător a fost spart de hoți. Polițiști cu veste anti-glonț au organizat filtre în Ilfov și București.

Polițiști la casa din Ilfov de unde a fost furat pistolul fostului ofițer SRI
Casa din Voluntari a fostului ofițer SRI a fost cercetată de anchetatori. Captură observatornews.ro

Bărbatul prădat are 50 de ani și este fost ofițer SRI specializat în protecție și antiterorism. Conform observatornews.ro, victima jafului a participat conform CV-ului său la misiuni speciale, inclusiv unele de pază a președinților de stat care au vizitat România fiind implicat chiar și la ultima efectuată de un președinte SUA la noi în țară, George Bush în 2002.  

Cum a fost spartă casa fostului ofițer antitero de la SRI 

Jaful ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un complex rezidențial situat în plin câmp în Voluntari și unde locuințele sunt vândute cu sute de mii de euro. Fostul SRI-ist era plecat de acasă în concendiu împreună cu familia, timp în care hoții au spart casa și seiful. 

Surprinzătoare este reacția vecinilor care au declarat anchetatorilor nonșalant că au auzit zgomote de izbituri în casă dar au crezut că sunt proprietarii. Cert este că nu au anunțat poliția și alarma a fost dată sâmbătă seara de fostul ofițer de la SRI când s-a întors cu nevasta acasă.  

Acesta a găsit ușa din spatele casei spartă și seiful deschis. În complex stau multe vedete și oameni de afaceri care se plâng că pe câmpul din spatele complexului se adună tot felul de oameni dubioși care pândesc. 

Pe cine bănuiește fostul ofițer SRI 

Bărbatul crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urma o lună este principala suspectă deoarece a plecat cu scandal iar soțul ei era „o persoană dubioasă”. Anchetatorii au găsit deja lângă gardul din câmp al casei tocul pistolului Glock.  

Anchetatorii spun că jaful a fost dat la pont de cineva care cunoaște casa deoarece sistemul anti efracție al imobilului a fost dezactivat și toate camerele au fost răscolite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net