Bărbatul care ar fi sustras pistolul femeii jandarm în timpul protestului a fost reţinut

Ultima actualizare:

    Pe numele bărbatului au fost deschise două dosare penale Foto: Captură video
Pe numele bărbatului au fost deschise două dosare penale Foto: Captură video

În seara de 10 august, zeci de mii de oameni şi-au strigat nemulţumirea în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe din ţară. Protestul din Capitală a luat o turnură violentă, existând conflicte între protestatari şi jandarmii care au încercat să detensioneze situaţia folosid gaze lacrimogene şi forţa brută. În timpul acestor violenţe. un bărbat a sustras pistolul unei femei jandarm, iar oamenii legii au anunţat că acesta a fost reţinut, deşi arma pe care ar fi furat-o este încă de negăsit.

Suspectul are 32 de ani, este din Ilfov şi a fost identificat în baza fotografiilor şi imaginilor transmise prin intermediul mass-media, transmit reprezentanţii Poliţiei. Bărbatul a fost audiat privitor la cele întâmplate şi reţinut pentru 24 de ore, potrivit procedurii. 


    Bărbatul care ar fi sustras arma femeii jandarm a fost reţinut, însă arma este de negăsit Foto: Captură video
Bărbatul care ar fi sustras arma femeii jandarm a fost reţinut, însă arma este de negăsit Foto: Captură video

La scurt timp după incidentele din Piaţa Victoriei, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat că arma furată a aparţinut angajatei Jandarmeriei care a fost lovită pe parcursul misiunii, dezminţind informaţia potrivit căreia mai multe arme ar fi fost sustrase. „Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală, vorbesc de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informaţii, trei arme, apoi a fost vehiculată informaţia de două arme. Este vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră care a fost pusă la pământ şi lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către Parchetul competent”

El este acuzat de de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice.Membrii poliţiei mulţumesc cetăţenilor care s-au implicat în rezolvarea acestui caz şi subliniază că cercetările pentru găsirea pistolului sustras vor continua. În plus, ei doresc să identifice şi ceilalţi participanţi la agresiunea celor doi jandarmi.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net