Revoltător! Cine era adolescentul de 17 ani, din Tulcea, care a murit după ce a fost bătut

S-a descoperit cine este adolescentul de 17 ani, din Tulcea, care a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, în plină stradă, de doi bărbați. Este vorba despre Robert, un băiat liniștit, care se angajase recent la șantierul naval și se ținea departe de probleme. Cel puțin așa a fost descris de tatăl acestuia. 

Un băiat de 17 ani a fost bătut până și-a dat ultima suflare Foto: Shutterstock
Un băiat de 17 ani a fost bătut până și-a dat ultima suflare Foto: Shutterstock

Robert a fost bătut până și-a pierdut viața

Robert era afară cu două prietene când și-a găsit sfârșitul. Stăteau în fața unui bloc când trei indivizi au venit la ei și, fără vreun motiv, au început să-l lovească pe băiat cu bestialitate. Încă nu se știe ce i-a deranjat pe agresori atât de tare încât să ia o viață, însă polițiștii fac în continuare cercetări, scrie Observatornews.ro.

Deși a încercat să fugă de agresori, doi bărbați în vârstă de 32 și 35 de ani, Robert a fost prins și lovit din nou. Ultimele lovituri au fost atât de puternice încât a intrat pe loc în stop cardio-respirator. A căzut inconștient pe asfalt și tot acolo și-a găsit și sfârșitul. Nimeni nu a cerut ajutor, iar polițiștii și ambulanța au ajuns mult prea târziu.

Ce spune tatăl baiatului 

Tatăl băiatului spune că Robert era un băiat liniștit, care se ținea departe de probleme. Se angajase la șantierul naval Tulcea de curând și locuia singur într-o garsonieră a părinților, chiar în zona în care s-a produs tragedia. Băiatul avea două surori gemene și un frățior mai mic. 

Ce declaraseră autoritățile

Din probele administrate, până în acest moment, a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.

Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net