Caz scandalos! Un elev a fost bătut de un polițist. La incident au asistat mai mulți profesori

Ultima actualizare:

Un polițist din Borșa este cercetat de autorități după ce fiul său s-a certat cu un coleg. Polițistul a venit la liceu unde l-a lovit și îmbrâncit pe elev. Copilul agresat a ajuns la spital, iar părinţii sunt decişi să depună plângere pe numele agresorului.

Polițistul a agresat copilul, iar părinții au depus plângere Foto: Poliție Facebook
Polițistul a agresat copilul, iar părinții au depus plângere Foto: Poliție Facebook

Elevul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, acolo unde a fost îngrijit de către medici, dar cert este că luni, la prima oră, împreună cu părinţii se va prezenta la IML pentru a obţine un certificat medico-legal şi mai departe se vor îndrepta împotriva poliţistului care le-a agresat copilul, vor depune plângere şi îl vor da în judecată.

Incidentul s-a petrecut sub privirile profesorilor și a paznicului 

Omul legii era în timpul liber, deci îmbrăcat în civil, în momentul în care fiul său, elev la aceeaşi şcoală, l-a sunat că are probleme cu un alt copil. Fără să stea pe gânduri, a venit la unitatea de învăţământ ca să-şi apere fiul şi facă dreptate cu mâna lui. La această bătaie, au asistat paznicul şi mai mulţi profesori, dar nimeni nu a intervenit. 

Un bărbat de 24 de ani din Baia Mare și-ar fi ucis mama

Suspiciune de crimă în Baia Mare. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care suferea de afecțiuni psihice, și-ar fi ucis mama. Tot el a fost cel care a alertat autoritățile, a sunat la 112 spunându-le că mama sa nu mai respiră.

Din primele informații, bărbatul suferea de afecțiuni psihice și de curând medicul său i-ar fi redus doza de medicamente. De altfel, și în fața autorităților bărbatul a recunoscut că nu și-a luat medicamentația. 

Bătut de colegii de clasă

Ne amintim că în 10 februarie, un elev a fost bătut cu sălbăticie de cinci colegi de clasă. Totul a fost filmat. In imagini se vede cum victima, un băiat de 15 ani, este lovită cu pumnii și picioarele, până se prăbușește la pământ. Cel care a surprins scena a fost un alt elev, prieten de-al victimei, care a reușit să scape de scandalagii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net