Revoltător! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de Poliția Locală, deși era pe un loc pentru persoanele cu handicap

Ultima actualizare:

Scene incredibile în seara zilei de marți, 3 ianuarie, în parcarea unui supermarket din municipiul Constanța. Mașina unei persoane cu dizabilități a fost ridicată de Poliția Locală, deși autovehicul era parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. 

Femeia în cărucior a aflat că mașina i-a fost ridicată. Foto: Adevărul/captură video
Femeia în cărucior a aflat că mașina i-a fost ridicată. Foto: Adevărul/captură video

Tot scandalul a început în jurul orei 21.00, când o familie din Constanța (ambii soți sunt persoane cu dizabilități) au ieșit cu căruciorul de cumpărături din hipermarket și au observat că mașina lor a dispărut.

Proprietarii autoturismului au aflat de la Poliția Locală Constanța că autovehiculul lor fusese ridicat deoarece nu ar fi avut afișat pe bord ecusonul care să dovedească faptul că mașina aparține unei persoane cu dizabilități.

Cei doi soți le-au explicat polițiștilor că autoturismul avea lipit un autocolant cu semnul persoanelor cu dizabilități atât pe parbrizul din față, cât și pe luneta din spate.

Mai mult, documentele mașinii menționează faptul că mașina a fost modificată pentru persoane cu dizabilități, soția șoferului fiind imobilizată în cărucior cu rotile, transmite Adevărul.

Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată de Poliție de pe un loc pentru persoane cu handicap

Conform Regulamentului Parcărilor din municipiul Constanța, „persoanele cu handicap, la cerere, pot beneficia de o legitimație pentru locurile de parcare gratuite/fără plată în locurile marcate și semnalizate în acest sens”.    

Au reușit să-și recupereze mașina după ce au plătit 570 de lei

La două ore după incident, familia în cauză, însoțită de fetița lor de 3 ani, a reușit să-și recupereze mașina de la locul de depozitare a autoturismelor ridicate. Au putut face acest lucru doar după ce au plătit taxă de ridicare a autoturismului, adică 570 de lei.

Trebuie precizată că ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor de pe raza municipiului Constanța o realizează societatea Confort Urban, societate ce aparține municipalității. Ridicarea se face la dispoziția Poliției Locale Constanța.

După acest eveniment nefericit, proprietarul mașinii a depus în cursul nopții o plângere la Poliția Națională. Adevărul a solicitat un punct de vedere oficial Poliției Locale a municipiului Constanța. deocamdată, instituția nu a transmis nimic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net