Rezultate Bacalaureat 2018. Când se afișează notele

Ultima actualizare:

    Rezultate Bacalaureat 2018. Primele note vor fi afișate miercuri, 4 iuliefoto: arhiva Click!
Rezultate Bacalaureat 2018. Primele note vor fi afișate miercuri, 4 iuliefoto: arhiva Click!

Elevii care au susținut săptămâna trecuta probele scrise vor putea afla rezultatele la Bacalaureat 2018 miercuri, 4 iulie. Notele vor fi afișate pe site-ul bacalaureat.edu.ro și în centrele de examen.

Primele rezultate Bacalaureat 2018 vor fi afișate în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, la data de 4 iulie, până la ora 12.00. Elevii nemulțumiți de note pot depune contestațiile în aceeași zi în intervalul orar 12.00 – 16.00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 9 iulie.

Aproape 137.000 de candidați așteaptă rezultatele Bacalaureat 2018

Pentru susţinerea probelor scrise la Bacalaureat 2018, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile: 118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare. Circa 30.000 de absolvenți de liceu din promoția 2018 nu vor susține probele din prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 pentru că nu s-au înscris sau pentru că nu au situația școlară încheiată (sunt corigenți sau repetenți).

Rezultate Bacalaureat 2018. Cum se modifică nota după contestație

În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate “nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”.

Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net