Raisa Ambros, rom├ónca cu patru na╚Ťionalit─â╚Ťi, ne face m├óndri ├«n lume cu opera ei

30 decembrie 2021

Raisa Ambros, o rom├ónc─â din Moldova, este un artist des─âv├ór╚Öit, cu un talent special. Femeia care are 4 cet─â╚Ťenii, a reprezentat ├«n acela╚Öi timp Regatul Unit, Italia, Moldova ╚Öi Rom├ónia, ╚Ť─âri de care este legat─â ├«n aceea╚Öi m─âsur─â. Click! a aflat mai multe despre ea ╚Öi pute╚Ťi citi povestea succesului ei din Coreea de Sud ├«n exclusivitate.

Raisa Ambros jpeg

Chiar dac─â e din Moldova, artista Raisa Ambros are suflet rom├ónesc, a stat mult─â vreme ├«n Italia ╚Öi acum se afl─â ├«n Marea Brianie. Artista continu─â s─â munceasc─â cu folos la picturile sale. Iar recent a v├óndut 3 picturi odat─â la galeria de art─â Sinsang din Seul, Coreea de Sud. Raisa Ambros a reprezentat ├«n acela╚Öi timp Regatul Unit, Italia, Moldova, Rom├ónia, ╚Ť─âri de care este foarte ata╚Öat─â. Artista a continuat s─â picteze ╚Öi ├«n pandemie, s─â-╚Öi duc─â mai departe ideile pe p├ónze ╚Öi chiar s─â participe la diverse expozi╚Ťii din toat─â lumea. Iar de cur├ónd a avut o expozi╚Ťie special─â despre care ne-a vorbit.

Raisa Ambros, rom├ónca celebr─â peste hotare cu opere de excep╚Ťie

ÔÇ×├Än luna noiembrie am participat timp de o s─âpt─âm├ón─â la o expozi╚Ťie de grup la galeria de art─â Sinsang din Seul, Coreea de Sud. Am fost invitat─â s─â particip ├«mpreun─â cu un grup de arti╚Öti din Kazahstan, Italia sau Coreea de Sud. Eu am reprezentat ├«n acela╚Öi timp Regatul Unit, Italia, Moldova, Rom├ónia, ╚Ť─ârile mele dragi. Organizatorii acestei expozi╚Ťii au fost Jeongok Lim, Bibigul Smakova, Jaeho Song. Expozi╚Ťia a avut o deschidere oficial─â cu oaspe╚Ťi distin╚Öi pentru vizit─â privat─â, apoi a fost deschis─â marelui public din Seul, cu mare interes din partea vizitatorilor care au ╚Öi cump─ârat operele de art─â. A fost o expozi╚Ťie foarte reu╚Öit─â", poveste╚Öte artista.

Expozi╚Ťia s-a ├«ncheiat extraordinar de bine pentru ea, c─âci toate cele trei lucr─âri expuse au fost v├óndute unui colec╚Ťionar de art─â din Seul. Din tot grupul de arti╚Öti care au participat la expozi╚Ťie, ea a v├óndut 3 tablouri ╚Öi cel mai bine pl─âtite.

Succes în Coreea de Sud

ÔÇ×Pentru mine acest succes a fost foarte important, deoarece visul meu era s─â cuceresc ╚Öi Asia dup─â ce am cucerit Europa cu 13 expozi╚Ťii de grup la Londra, Paris, Atena, Praga, Vene╚Ťia, ╚Öi America cu expozi╚Ťia mea personal─â la Los Angeles ├«n februarie 2020. Traseul s-a desf─â╚Öurat foarte natural, mai ├«nt├ói am participat timp de trei luni la o expozi╚Ťie interna╚Ťional─â de grup la Muzeul Regional Etnografic ╚Öi de Arhitectur─â din Ust Kamenogorsk, Kazahstan. Apoi am fost invitat─â de c─âtre liderul grupului de arti╚Öti din Kazahstan, Bibigul Smakova, s─â particip la aceast─â expozi╚Ťie de grup la prestigioas─â galerie Sinsang din centrul ora╚Öului Seul. Am fost foarte onorat─â de invita╚Ťie, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd, s─â particip al─âturi de arti╚Öti consacra╚Ťi, adev─âra╚Ťi mae╚Ötri. Tema expozi╚Ťiei a fost ÔÇ×Timpul ├«n care am fost ├«nchi╚ÖiÔÇŁ,  ├«nsemn├ónd perioada pandemiei ├«n care am fost obliga╚Ťi s─â st─âm ├«nchi╚Öi ╚Öi izola╚Ťi ├«n cas─â ╚Öi operele care au fost generate ├«n aceast─â perioada sau senza╚Ťia, tr─âirile, emo╚Ťiile, limitele ╚Öi suferin╚Ťele, schimb─ârile, speran╚Ťa, a╚Öteptarea, pe scurt, influen╚Ť─â acestei perioade exprimat─â ├«n tablourile noastre.

stanga
dreapta
expozitie jpeg
Raisa Ambros jpeg
artista raisa ambros jpeg

Operă de artă la cel mai înalt nivel

ÔÇ×Aveam ni╚Öte tablouri la care am lucrat ├«n perioada pandemiei, ├«ns─â acestea erau de dimensiuni foarte mari, deoarece m-am specializat pe lucr─âri pentru design interior, menite pentru spa╚Ťii mari, case, birouri sau institu╚Ťii. Evident, acestea le p─âstrez pentru expozi╚Ťia mea personal─â. Pentru a m─â adapta cerin╚Ťelor expozi╚Ťiei ╚Öi pentru a putea fi transportate la o distan╚Ť─â a╚Öa mare, a trebuit s─â preg─âtesc trei tablouri de 100cmx75cm, o suprafa╚Ť─â medie pe care s─â m─â exprim cu generozitate. Munc─â la aceste crea╚Ťii a durat c├óteva luni de zile, tehnic─â folosit─â fiind acrilic.

Pentru a avea rezultate garantate, sunt foarte atent─â la materialele folosite. Optez mereu pentru p├ónz─â de cea mai ├«nalta calitate ╚Öi costisitoare, dar foarte bine prelucrat─â ├«n 3D de la o firma englezeasc─â. C├ót prive╚Öte culorile acrilic, am achizi╚Ťionat de la toate firmele existente ├«n trecut, c─â s─â m─â opresc ├«n final la un mix dintre o firma elve╚Ťian─â, englezeasc─â, ruseasc─â ╚Öi american─â, un mix care se completeaz─â ├«ntre ele. ├Än tehnic─â folosit─â de mine, ador s─â lucrez mai mult cu spatul─â dec├ót cu peria, e foarte important culoarea s─â fie dens─â, p─âstoas─â, c─â s─â o pot manevr─â ╚Öi s─â lase o form─â ├«n relief", a mai povestit artista.

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
leni klum 2 jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg