Românca ucisă de soțul italian în plină stradă, condusă pe ultimul drum! A fost înmormântată într-un sicriu alb

Durere fără margini pentru familia Loredanei, românca ucisă de soțul italian în plină stradă! Femeia de 44 de ani a fost înmormântată luni, 27 decembrie, în satul natal Pușcași, din județul Vaslui. Cunoscuții ei sunt încă în stare de șoc. Criminalul a murit și el, la Spitalul din Drobeta-Turnu Severin, duminică (26 decembrie).

Femeia a fost împușcată în cap de soțul italian Foto: observatornews.ro
Femeia a fost împușcată în cap de soțul italian Foto: observatornews.ro

Aproape tot satul  Puşcaşi din Vaslui a participat la înmormântarea Loredanei. La funeralii au venit şi oameni care nu au cunoscut-o, dar care au aflat de tragedia care i-a lovit familia chiar în prag de sărbători. Loredana a fost înmormântată într-un sicriu alb.

«În sat aşa s-a auzit. Dar el venea de multe ori în sat, că îl cunosc din vedere. Toţi plângem... E o tragedie prea mare, prea dureroasă.», a declarat o localnică, potrivit observatornews.ro.

Mama Loredanei a suferit un şoc joi seară (23 decembrie), după tragedie şi a fost dusă de urgenţă la spital Medicii nu i-au permis femeii să participe la înmormântarea fiicei ei, de teamă ca starea sa să nu se agraveze.

Criminalul româncei avea 73 de ani

Ucigaşul româncei, un italian în vârstă de 73 de ani, a murit duminică la spital. El s-a împuşcat în abdomen imediat după crimă, însă medicii au reuşit să îl mai ţină în viaţă câteva zile. Trei copii au rămas orfani, dintre care doi de ambii părinţi.

Loredana a fost ucisă joi, în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre din Vânju Mare, în Mehedinți, acolo unde lucra. Criminalul este chiar soțul ei, care după o ceartă aprinsă, a scos pistolul și a împușcat-o în cap. După ce a comis oribila faptă, bărbatul s-a împușcat și el în abdomen, dar a mai trăit câteva zile.

Individul s-ar fi întors în România, după ce Loredana l-a părăsit. Pentru că știa că este violent, femeia a cerut un ordin de protecţie împotriva lui. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile.

Loredana l-a cunoscut pe italian în urmă cu aproape 20 de ani. S-au căsătorit în peninsulă și aveau împreună doi copii adolescenți, de 13 şi 17 ani. Relația lor a început să aibă probleme, iar femeia l-a părăsit pe italian, copiii rămânând alături de tată în Italia. Se pare că bărbatul nu a vrut nicio clipă să accepte că mariajul lor s-a terminat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net