Imagini de tot râsul la deschiderea unui mall din Arad. Oamenii s-au călcat în picioare pentru produsele reduse

Ultima actualizare:

S-a deschis un mall nou, în Arad! Acesta a fost inaugurat cu multă îmbulzeală. Oamenii au vrut cu orice preț să prindă produse electrocasnice la reducere. După câteva ore de la deschidere, de pe rafturi au dispărut televizoarele, mașinile de spălat sau cuptoarele cu microunde.

Oamenii s-au îmbulzit de la primele ore ale dimineții Foto: captură Observatornews.ro
Oamenii s-au îmbulzit de la primele ore ale dimineții Foto: captură Observatornews.ro

AFI Europe s-a deschis în Arad 

De curând, AFI Europe din România s-a deschis oficial la Arad, în prezența unei conduceri venite din Israel, dar și a autorităților locale. Branduri precum Decathlon, Smyk, Half Price, Starbucks, Burger King, ori Kartoffiserie sunt prezente acum și-n în Arad. 

Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat la coadă pentru a prinde produsele la preț redus, și mai ales electrocasnicele. Vânătorii de reduceri aproape că s-au călcat, la propriu, în picioare. „De la ora două am stat aici", spune un client. 

Unde se află AFI Arad

Parcul retail AFI Arad este situat pe Calea Aurel Vlaicu și se întinde pe o suprafață de 79.900 metri pătrați, având o suprafață construită de 30.600 mp. În acest complex comercial își așteaptă clienții Carrefour, Media Galaxy, Lensa, Florăria De Colț, Librăria Cărturești, farmacia Help Net, Decathlon, Starbucks și diferite fast food-uri, CCC, Fressnapf, Smyk ori Half Price,  Mc Donald’s de tip drive thru și Leroy Merlin, urmând ca și altele să se deschidă în curând.

S-au bătut pentru cașcavalul cu preț redus

Nu a fost pentru prima dată când oamenii se înghesuie să prindă produse la prețuri reduse. Chiar recent, zeci de oameni s-au bătut într-un supermarket din Suceava, pentru cașcavalul care avea preț redus. O bucată de cașcaval se vindea cu 19 lei, deși prețul inițial era de 32 de lei. Un cetățean a filmat momentul în care oamenii se împing pentru a prinde cașcaval, iar pe fundal se aude un bărbat care spune: „Stai domnule, ești nebun la cap?".

În trecut, peste 200 de persoane s-au călcat în picioare la deschiderea unui nou supermarket în Craiova, după ce patronii au anunțat reduceri de până la 25% la tigăi, aspiratoare sau produse alimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net