Produsul iubit de români pe care Lidl îl bagă la super reducere de sâmbătă, 27 mai 2023. Prețul este la jumătate, iar oferta ține tot weekendul

Ultima actualizare:

Un produs iubit de români are o super reducere la Lidl, începând de sâmbătă, 27 mai 2023. Prețul este unul excelent, dar trebuie să te grăbești deoarece va fi bătaie pe el.

lidl jpg

Oferta Lidl ține tot weekendul, dar produsul care are o reducere substanțială s-ar putea epuiza rapid. În plus, un fruct exotic adorat de români poate fi cumpărat la jumătate de preț. Hai să vedem despre ce e vorba.

Produse Lidl care au super reducere, sâmbătă, 27 mai 2023

Prețurile Lidl sunt apreciate de români, iar calitatea produselor este incontestabilă. Celebrul lanț de supermarketuri vin des cu super reduceri, iar finalul acestei luni nu putea să nu aducă vești bune.

De sâmbătă, 27 mai 2023, românii pot cumpăra, de la Lidl, piept de pui dezosat la un preț extrem de avantajos. Concret, vorbim despre o reducere Lidl de 27%. Produsul Lidl se vindea cu 19,29 lei, iar prețul în acest weekend va fi de doar 13,99 lei.

E cunoscut faptul că orice masă gustoasă și sănătoasă, include în aceasta și piept de pui dezosat, fără piele. Acest produs Lidl conține foarte puține grăsimi și este fraged și delicios.

Un alt produs Lidl la un preț super redus, începând de sâmbătă, 27 mai

Fericire mare pentru toți cei care iubesc reducerile Lidl, deorece în weekendul 27-28 mai 2023 va exista o scădere abruptă a prețului pentru unul din cele mai consumate fructe din toată lumea. E vorba de un produs care e considerat un miracol pentru sănătate. Nu mai păstrăm suspansul și vă spunem că este vorba despre avocado. Oferta Lidl este excelentă, iar reducerea este de 40%. Astfel, un avocado va costa doar 2,99 lei, față de 4,99 lei cât era prețul pentru până acum.

Considerat de mulți specialiști cel mai nutritiv aliment, avocado a intrat în alimentația românilor în ultimii ani. Este un fruct sățios și o sursă excelentă de grăsimi mononesaturate, sănătoase pentru sistemul cardiovascular. Totodată, avocado conține și multe vitamine și minerale: vitaminele A, C, D, E, K, vitamina B6, vitamina B12, acid folic, potasiu, luteină și antioxidanți.

Așa că nu mai aștepta și profita de reducerea Lidl, de sâmbătă, 27 mai 2023, și fă-ți provizii pentru toată săptămâna viitoare. Poate cumperi și pentru cei dragi, dacă ei nu reușesc să profite de ofeta Lidl.

Reducere Lidl în mai 2023

Și mai avem o surpriză pentru voi. Rămânem într-o zonă foarte sănătoasă pentru organism și vă spunem că un mix care include nuci, caju și merișoare are o reducere Lidl de 42 la sută, în weekendul 27-28 mai. Produsul se vindea cu 13,99 lei, iar acum va avea prețul de 7,99 lei.

Merită să aveți la voi acest produs Lidl. Este o combinație ideală pentru sezonul de vară, fie că te afli pe munte sau pe o plajă pustie din Grecia. Nu uita că nucile sunt asociate cu diminuarea colesterolului, reducerea riscului apariției de cancer și prevenirea bolilor cardiovasculare. Cât despre caju și merișoare nu mai are rost să vorbim, dar sunt pur și simplu delicioase și au beneficii uriașe pentru organism. Profită de acest produs aflat la reducere în toate magazinele Lidl, începând de sâmbătă, 27 mai 2023, și fă-ți provizii pentru toată vara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net