Cea mai zgârcită femeie din lume. Gătește în mașina de spălat vase și decojește fructele în supermarket, pentru a plăti mai puțin

În ziua de astăzi sunt mulți care doresc să pună niște bănuți deoparte, iar pentru asta mai reduc din cumpărături și cheltuieli. Dar unii apelează la metode neobișnuite și care te-ar șoca dacă ai auzi de ele, iar acesta este cazul unei femei din SUA. Stephanie Bennett gătește anumite alimente în mașina de spălat vase, face duș cu ajutorul unei sticle și multe alte lucruri bizare pentru a economisi bani.

Femeia ce are metode neobișnuite de a economisi bani
Femeia ce are metode neobișnuite de a economisi bani

Cum economisește Stephanie bani?

Stephanie Bennett din SUA poate fi numită cu ușurință cea mai zgârcită femeie din lume după ce a împărtășit „secretele” ei prin care economisește bani. Ea lucrează într-un cabinet medical și trăiește împreună cu iubitul ei Patrick. În urmă cu zece ani, cuplul a apărut într-un episod al emisiunii Extreme Cheapskates (Cei mai zgârciți oameni din lume n.r), fiind publicat din nou de TLC pe Youtube în martie 2020.

Atunci, Stephanie a explicat modul prin care ea reușește să economisească bani. Iar unul dintre ele fiind folosirea scamelor din uscătorul ei pentru a îndepărta lacul de unghii și a-și aplica machiajul. De asemenea, cuplul folosește un singur bec în toată casă, pe care îl mută din cameră în cameră, în funcție de nevoie – lucru care îi ajută să economisească în jur de 60 de dolari pe lună la electricitate.

Iar când vine vorba de mâncare, aici lucrurile putem spune că iau o „mică” întorsătură. De exemplu, Stephanie gătește lasagna în mașina de spălat vase, o dată cu farfuriile murdare, pe care le lasă la un program de 90 de minute, la o temperatură de 80 de grade Celsius. Așa, după părerea ei, nu este nevoită să consume gazul din cuptor.

 „Acum, pentru a economini bani, fac multitasking. Spăl vasele și gătesc în același timp cu mașina de spălat vase. Trebuie doar să mă asigur că învelesc foarte bine lasagna în folie de aluminiu sau altfel mâncarea se va uda”, a declarat ea, potrivit The Sun. De asemenea, Stephanie economisește bani și atunci când gătește lasagna prin achiziționarea de grăsime de vită pentru a o amesteca cu carnea. A folosit chiar și sos de roșii reciclat.

Are bani strânși, dar nu vrea să îi cheltuie

„Prin suplimentarea cărnii cu grăsime de vită, Stephanie a economisit 75% din ingredientele pentru lasagna ei”, a declarat la acea vreme naratorul emisiunii. Și nu gătește doar lasagna în mașina de spălat vase, ci și pește sau hotdogs. Însă, chiar dacă Stephanie este mulțumită de stilul ei de viață, iubitul ei este de părere că metodele sunt „ridicole”, dar le respectă pentru că o iubește.

Totodată, el a mai adăugat că partenera sa are  „mulți bani economisiți, dar nu vrea să cheltuiască nimic”. Episodul s-a încheiat cu Stephanie spunând că primește „cea mai mare satisfacție că este cea mai zgârcită persoană”. „Sunt pentru mine și familia mea. Nu pentru oricine altcineva. Nu-mi pasă ce spune lumea”, a încheiat ea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net