Experții de la platforma de comparații financiare MyCredy ne spun care sunt regulile simple pentru a economisi bani

Atunci când se apropie o achiziție importantă care nu intră în bugetul obișnuit, economiile sunt inevitabile. Sfaturile oferite de MyCredy vă pot ajuta să strângeți banii de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.

image

Planificarea bugetului

Pentru a înțelege unde se duc toate veniturile dvs., tot ce trebuie să faceți este să analizați toate cheltuielile dvs. din timpul lunii. Puteți face acest lucru cu ajutorul unei aplicații speciale sau notându-vă toate cheltuielile într-un caiet separat. După o lună, va deveni clar la ce ați putea economisi, iar luna următoare puteți reduce din acele articole și puneți banii economisiți într-un cont de economii sau într-un purceluș.

Stabilirea obiectivelor financiare

Vizualizarea obiectivului dvs. și elaborarea unui plan detaliat reprezintă jumătate din bătălie atunci când vine vorba de economisire. Este important să formulați suma exactă pe care doriți să o economisiți, să planificați cât de mult puteți economisi în fiecare lună și ce perioadă de timp trebuie să puneți deoparte. 

Evitați cheltuielile inutile

Dacă scopul este de a reduce cheltuielile nechibzuite, este o idee bună să vă puneți întrebarea "Pot să nu cumpăr asta? Dacă răspunsul este da, scoateți imediat articolul din coșul de cumpărături.

Economii la lucrurile cu care sunteți obișnuit

În fiecare zi, cumpărarea apei îmbuteliate, a cafelei și a prânzurilor de la cantină vă răpesc din buget, în timp ce câteva cești de cafea pot ajunge la o sumă considerabilă. Merită să încercați să vă aduceți prânzul, apa și cafeaua la munca și să economisiți banii rămași.

Cumpărături pe o listă

Alcătuirea unei liste înainte de a merge la cumpărături vă protejează de cumpărăturile impulsive și de efectele perverse ale marketingului. Dacă încetați să mai adunați articole promoționale inutile și bunătăți neplanificate, veți observa în curând că nivelul cheltuielilor dumneavoastră va scădea.

Dacă aveți nevoie urgentă de bani pentru o achiziție necesară și nu aveți timp să economisiți pentru o perioadă lungă de timp, puteți contracta un online rapid credit pentru o perioadă scurtă de timp. Faptul de a avea datorii de plătit cât mai curând posibil îi motivează pe mulți oameni să economisească mai eficient.

image
image
image
image
image
image
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net