Rețete de economisire la început de an

Ultima actualizare:

Luna ianuarie vine cu multe provocări financiare. După cheltuielile de sărbători alocate meselor festive și cadourilor pentru cei dragi, avem nevoie de o gestionare cât mai eficientă a bugetului, la început de an. 

Retete de economisire 1000x600 jpg

Pentru a-i ajuta pe clienți să depășească mai ușor această perioadă, Kaufland România prezintă „Rețetele de economisire” – o serie de mecanisme promoționale, pentru un coș de cumpărături cât mai avantajos. 

„Rețetele de economisire” sunt soluțiile Kaufland propuse clienților de-a lungul timpului pentru a susține bugetul acestora. Eticheta galbenă, la peste 3500 de produse, aplicația Kaufland Card – cu promoțiile personalizate și reducerile săptămânale sunt cele mai cunoscute „rețete”.  

Acum, li se alătură și „Tombola de economisire” – loteria publicitară care oferă peste 6000 de premii, în valoare totală de 5.000.000 lei.  

image

Structurată în 8 etape, loteria publicitară presupune înscrierea, prin intermediul bonului fiscal, în baza achiziției a minimum 3 produse diferite din paginile cu ramă roșie sau albastră, semnalizate cu titlul „Rețetele de economisire”, din revista săptămânală, cu ajutorul căreia Kaufland își ajută clienții să își plătească facturile la electricitate și căldură.  

Campania se desfășoară până pe 28 februarie. Regulamentul campaniei și mai multe detalii sunt disponibile pe www.kaufland.ro/noutati/reteteledeeconomisire.html

Mai mult, clienții utilizatori Kaufland Card digital se pot bucura de oferte suplimentare în această perioadă.  

Caruselul cu oferte, noua secțiune din aplicație, oferă reduceri exclusive la o serie de produse și servicii din portofoliul partenerilor colaboratori. Vei regăsi aici oferte la brand-uri precum: Vodafone, Medlife, Lensa, H&M, Elefant.ro, CCC, Marionnaud, Dr. Max, StarGift, Happy Tour, Fiskars, Experimenteaza.ro, Domino’s Pizza, Mobexpert, Card Avantaj, Avis 

image

Ofertele sunt afișate în secțiunea „Caruselul cu oferte” din aplicație. Pentru a beneficia de reduceri, selectezi oferta preferată și, în funcție de partener, ți se va afișa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare.  

Iar cei care în perioada 23 noiembrie – 31 decembrie 2022 au cumpărat produse din categoriile selectate și au scanat Kaufland Card la fiecare tranzacție, primesc înapoi 15% din valoarea produselor achiziționate sub formă de voucher, până la sfârșitul lunii ianuarie. Intră în aplicația mobilă Kaufland Card sau pe pentrumine.kaufland.ro pentru a verifica valoarea voucherului pe care urmează să îl primești. 

image

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
secret horoscop pexels jpg
prajitura piersici jpeg
zodiac signs love horoscope april 9 2023 webp
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop 1024x633 webp
bradicardie jpg
serbet de portocale si capsuni jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net