Dată afară din supermarket din cauza ținutei „prea sexy”! Iată cum se îmbrăcase femeia

Ultima actualizare:

Fotomodelul Kerolay Chaves, din Brazilia, susține că a trecut printr-o experiență de coșmar, când era la cumpărături. Șatena a fost hărțuită și dată afara dintr-un supermarket, pe motiv că era prea îmbrăcată prea sexy. Personalul magazinului s-ar fi purtat urât cu ea și i-ar fi spus că hainele ei sunt vulgare.

Kerolay Chaves susține că este discriminată (Foto: Instagram)
Kerolay Chaves susține că este discriminată (Foto: Instagram)

Kerolay Chaves: „Mi-era cald”

Kerolay Chaves se plimba cu încredere prin magazinul alimentar din Brazilia, purtând un maiou alb extrem de transparent, fără sutien, și pantaloni scurți din denim, cu fundul la vedere.

Ea susține că se ocupă de cumpărăturile ei când a observat că alți clienți îi serveau insultele agresive - înainte de a fi dată afară de personalul supermarketului.

Așa s-a dus îmbrăcată Kerolay Chaves la magazin (Foto: Instagram)
Așa s-a dus îmbrăcată Kerolay Chaves la magazin (Foto: Instagram)

„Tocmai am venit de la supermarket și am fost agresată pentru că purtam haine prea scurte. Unii oameni s-au uitat ciudat la mine, alții m-au înjurat și, în cele din urmă, am fost dată afară din magazin. Vă vine să credeți? Cred că este absurd că noi, femeile, suntem încă tratate în acest fel doar pentru că ne îmbrăcăm așa cum vrem! Mi-era cald, sunt doar niște haine. M-am simțit jignită de ura gratuită pe care am primit-o”, a scris ea, pe Instagram, acolo unde are 700.000 de fani.

Kerolay Chave susține că este discriminată și că oamenii au fobie de femeile sexy, așa cum este ea: „Suntem discriminate pentru că arătăm prea bine”.

Dar ea nu a primit răspunsurile pe care le aștepta pe rețelele sociale, întrucât mulți oameni au părut să fie de acord cu personalul magazinului.

„Nu era nevoie să mergi la un supermarket îmbrăcată așa”, i-a scris un fan, într-un comentariu de pe Instagram. „Îi faci de rușine pe oamenii cumsecade care sunt adesea acolo cu copii.”

Un altul a fost de acord cu decizia magazinului de a o scoate din incintă. Chaves a spus mai târziu pentru NudePR: „Cred că toate aceste insulte au mai mult de-a face cu fobia de femei sexy, cu care mă confrunt zilnic.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net