Discriminată pentru că e prea sexy? Ce poze deocheate publică o culturistă celebră

Culturista Louise Roberts (40 de ani), din Essex, susține că este discriminată în mediul online, pe motiv că e prea sexy. Ea a afirmat că fotografiile în care își expune corpul îi sunt șterse cu forța de pe Instagram, din cauză că acestea încalcă regulile impuse de rețeaua socială, privind „activitatea sexuală și nuditatea”.

Louise Roberts susține că femeile care se dezbracă sunt discriminate (Foto: Instagram)
Louise Roberts susține că femeile care se dezbracă sunt discriminate (Foto: Instagram)

Louise Roberts: „Bărbaților nu li se întâmplă asta”

Femeile sunt prea sexualizate. Suntem penalizate pentru că ne arătăm formele. Sunt culturistă, e normal să mă dezbrac și să mă laud cu modul în care arăt. Este 2023, dar se pare că ne întoarcem la epoca în care noi, femeile, eram ținute sub papuc. Asta este 100% opresiune a femeilor în societatea modernă. Bărbaților nu li se întâmplă asta!”, a declarat Louise Roberts, pentru tabloidul Daily Star.

Louise este culturistă, dar și model OnlyFans (Foto: Instagram)
Louise este culturistă, dar și model OnlyFans (Foto: Instagram)

Culturista nu este doar model fitness, ci și actriță pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Culturiștii bărbați sunt și mai dezbrăcați decât mine! În schimb, imaginile mele sunt raportate pentru activitate sexuală, asta este problema aici! Trebuie mereu să joc ruleta rusească cu postările mele și să sper că nu vor fi șterse. Nu am voie să stau în bikini cu spatele la cameră... De ce fesierii sunt atât de sexualizați? De ce sunt culturistele atât de sexualizate, când încercăm doar să ne arătăm fizicul în același mod ca bărbații?”, a mai spus Louise.

Louise Roberts are 336.000 de fani pe contul său de Instagram, acolo unde publică numeroase poze deocheate, dar și numeroase videoclipuri cu atrenamentele sale de fitness. Blondina se teme acum că pagina îi va fi închisă, din cauza imaginilor considerate mult prea sexy pentru această platformă de social media. 

Ajunsă la 40 de ani, Louise își dorește să le inspire pe femeile de vârsta ei: „Am trecut printr-o criză în care nu îmi iubeam corpul, mă simțeam invizibilă și îmi lipsea încrederea. Dar acum am 40 de ani și simt că am o imagine puternică care să inspire alte femei care poate s-au simțit cum m-am simțit eu la 30 de ani. Când menționez ce vârstă am și cum am început să am grijă de mine mult mai târziu în viață, multe din femeile care mă urmăresc îmi spun cât de mult le inspir. Le-am încurajat să înceapă să facă sport și știu cât de important poate fi acest lucru și pe plan psihic.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net