Ea este „avocata porno»”! Imagini șocante publicate pe internet

Ultima actualizare:

Mags (25 de ani), din Texas, SUA, este al doilea cel mai apreciat model OnlyFans din lume. Dar în ciuda faptului că este celebră, tinerei nu îi pasă foarte tare de acest aspect, deoarece are alte aspirații în viață. Ea studiază în prezent pentru a deveni avocată.

Mags este al doilea cel mai apreciat model OnlyFans din lume (foto: Instagram)
Mags este al doilea cel mai apreciat model OnlyFans din lume (foto: Instagram)

 Cea mai apreciată creatoare de conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans este Bryce Adams. Iar Mags se poziționează pe al doilea loc. Dar modelul nu dorește să își detroneze colega americancă, deoarece are alte planuri de viitor. Este recunoscătoare pentru faima sa, însă nu își dorește să facă toată viața acest lucru. 

Aprecierile sunt una dintre singurele lucruri pe care nu ai opțiunea să le ascunzi pe profilul tău de OnlyFans. Asta înseamnă că plasarea pe aceste liste favorizează foarte mult creatorii cu conturi gratuite, care postează într-un ritm amețitor. Așa că nu prea las faima să mi se urce la cap”, a declarat Mag, într-un interviu pentru tabloidul britanic DailyStar.

De asemenea, ea a insistat că este p susținătoare a industriei de conținut pentru adulți, în care a lucrat de când avea 18 ani. „Sunt mândră să mă identific ca o femeie matură, cu ani de experiență în spate. Am doar 25 de ani, dar sunt în această industrie de foarte mult timp. Majoritatea oamenilor nu ajung atât de departe”, a mai adăugat modelul. 

Mags studiază în prezent pentru examenul de Barou, pe care speră să-l treacă pentru a putea deveni avocată licențiată. Meseria ei neconvențională nu a împiedicat-o să fie luată în serios de colegii ei din comunitatea juridică. 

„Cel mai mare beneficiu al locului al doilea este că îți dă o tonă de credibilitate. Meseria asta are foarte multe dezavantaje în viața publică, dar oamenii par să te respecte mai mult dacă le poți arăta că ești în vârful domeniului tău. Așa că a fost foarte util locul meu în clasamentul OnlyFans”, a încheiat Mags.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net