Katie Price s-a lansat pe Onlyfans, după ce a fost criticată că a dormit în pat cu fiul ei

Ultima actualizare:

Katie Price, 44 de ani, abia își aștepta fiul cel mare acasă, în ajunul Crăciunului. Harvey, de 20 de ani, are o serie de diagnostice medicale care impun îngrijire și asistență permanentă. Băiatul are un sindrom rar, e diagnosticat cu autism și aproape a orbit.

Astfel, Harvey trăiește într-un cămin privat și își vizitează mama din când în când. În noaptea de ajun, Katie Price l-a filmat pe Harvey dormind în patul ei, după ce le arătase fanilor cum pregătise locul pentru venirea acestuia. A doua zi, l-a filmat din nou, Harvey fiind foarte fericit că a reușit să doarmă bine. Clipurile au fost publicate pe Instagram, iar fanii lui Katie Price au asaltat-o cu mesaje în care i s-a reproșat că i-a invadat intimitatea fiului ei, iar alții i-au spus că pur și simplu nu este o apropiere adecvată, ci una nesănătoasă. 

În același timp, Katie Price a primit și câteva mesaje de sprijin, în special din partea altor părinți care cresc copii vulnerabili sau cu deficiențe. Aceștia i-au transmis că înțeleg perfect nevoia de compasiune, atât a copiilor, cât și a adulților. Cu toate acestea, chiar dacă criticile au fost mai numeroase decât mesajele de susținere, pe Instagram, Katie Price se bucură de notorietate și exclusiv de laude pe o altă platformă de socializare.

Este vorba despre Onlyfans, platforma celebră pentru conținutul destinat adulților. În acest caz, celebrul fotomodel le-a destăinuit apropiaților că regretă că nu s-a înscris mai demult pe platformă, ea fiind impresionată de valurile de admiratori. Mai mult, Katie Price a declarat că e mulțumită de faptul că pe această platformă își poate manageria imaginea așa cum dorește ea. Ea le-a promis fanilor din platforma destinată adulților că va publica conținut nou frecvent și a postat câteva fotografii provocatoare.

Katie Price a născut primul ei copil, pe Harvey, în 2002, în urma unei relații cu fostul fotbalist Dwight Yorke. În septembrie 2005, după ce au participat la ediția britanică a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Katie Price și cântărețul Peter Andre s-au căsătorit. Cei doi au doi copii, un băiat și o fată. În 2009, Price și Andre au divorțat.  

În februarie 2010, Katie Price s-a căsătorit cu luptătorul MMA, Alex Reid. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2011, iar divorțul a fost finalizat în martie 2012. Pe 16 ianuarie 2013, Price s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kieran Hayler. 

În august 2013, Katie Price a născut cel de-al treilea fiu. La 4 august 2014, ea a mai născut o fiică. Katie Price a divorțat de Kieran Hayler în 2018. Un an mai târziu s-a logodit cu Kris Boyson, dar cuplul s-a despărțit după o lună. În același an, Katie Price a avut o tentativă de suicid, după ce a fost jefuită și violată.

În 2022, Katie Price a fost interzisă, pentru o perioadă, pe platforma de socializare Tik Tok. Aceasta publicase un clip cu copiii ei, iar materialele video cu minori sunt interzise pe această platformă. Bineînțeles, ea a fost reclamată de abonații paginii, iar administratorii platformei, i-au închis contul, pentru o perioadă scurtă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net