Familia lui Katie Price, oripilată după cea de-a 14-a intervenție la sâni la vedetei! „Poate că e vorba de o dismorfie corporală”

Ultima actualizare:

Apropiații lui Katie Price susțin că familia fostului model este de-a dreptul „oripilată” de ultima intervenție estetică a acesteia, care a decis să își mărească sânii pentru a 14-a oară!

Familia lui Katie Price, oripilată după cea de-a 14-a intervenție la sâni la vedetei Foto: Instagram
Familia lui Katie Price, oripilată după cea de-a 14-a intervenție la sâni la vedetei Foto: Instagram

Surse apropiate familiei lui Katie Price au dezvăluit că apropiații ei au fost de-a dreptul „îngroziți” de cea de-a 14-a operație estetică la sâni a vedetei, pe fondul unor dispute mai vechi legate de acest subiect. Familia fostului model este de părere că aceasta are deja prea multe intervenții estetice, care au lăsat-o „desfigurată”.

Familia lui Katie Price, „oripilată” de cea de-a 14-a operație estetică la sâni a vedetei

Katie Price, în vârstă de 43 de ani, și-a arătat noul look în timpul unei vacanțe în Thailanda, alături de logodnicul Carl Woods. Îmbrăcată doar în bikini, fostul model și-a etalat mândră decolteul, însă apropiații ei sunt de părere că aceasta a exagerat, operațiile estetice devenind o problemă serioasă în cazul ei.

Katie este mama a 5 copii, iar pe lângă cele 14 operații la sân, aceasta a apelat de curând și la o liposucție, dar și la multe alte intervenții la nivelul feței, care i-au schimbat complet fizionomia, și nu în bine, spun cei mai mulți.

O sursă apropiată familiei ei a dezvăluit că toți apropiații vedetei sunt dezamăgiți că medicii esteticieni au fost de acord cu o altă operație. Un prieten a spus: „Devine deja foarte prostească situația și e extrem de iresponsabilă. Toată lumea este destul de îngrozită, să fiu sincer.”, potrivit Mirror.

Ultima ei procedură la nivelul sânilor a fost efectuată la Bruxelles. Anterior, Katie și-a operat  sânii în Turcia.

Mama ei, Amy Price, a povestit, de-a lungul timpului, despre temerile ei în legătură cu Katie, dezvăluind că e posibil ca aceasta să se confrunte cu tulburare dismorfică corporală, care apare atunci când o persoană are falsa impresie că are o parte a corpului sau întreg corpul defect sau inestetic.

Katie Price, alături de mama ei Foto: Instagram
Katie Price, alături de mama ei Foto: Instagram

Mama lui Katie Price se teme că fiica ei ar suferi de o afecțiune

Vorbind despre multiplele operații estetice ale lui Katie, despre care spune că sunt complet inutile, mama vedetei este de părere că fiica ei ar putea avea o problemă serioasă.

Nici nu-mi mai spune acum (despre operațiile estetice n.r) pentru că știe că voi exploda. Poate că o face pentru că nu simte că este suficient de atractivă sau poate că este vorba de o dismorfie corporală. O parte a problemei este că ea își face operațiile gratuite, așa că mereu cineva se folosește de numele ei pentru promovare.”, a declarat mama lui Katie Price.

Fostul model și-a deschis de curând cont și pe OnlyFans, o platformă destinată adulților, care plătesc abonamente pentru a vedea poze și filmulețe erotice cu protagonistele. Probabil că și acesta este unul dintre motivele pentru care Katie Price s-a „tunat”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net