Maria Tomescu, tânăra cu autism, care a oferit o adevărată lecție de viață la Vocea României!

Vocea României sezonul 10 a avut parte de o prestație impresionantă din partea, Mariei Tomescu, o tânără cu o voce superbă, în vârstă de 20 ani, care a lăsat mască juriul și publicul cu talentul ei minunat, dar mai ales cu determinarea și curajul de care a dat dovadă. Maria este o persoană cu autism, care a demonstrat că nimic nu este imposibil. 

image
Maria Tomescu, tânăra cu autism, care a oferit o adevărată lecție de viață la Vocea României

Maria Tomescu este o tânără în vârstă de 20 ani, care a pășit pe scena de la Vocea României și a oferit o adevărată lecție de viață. Ea are o pasiune pentru artă și este deosebit de creativă, iar muzica este modul prin care își exprimă cel mai bine emoțiile. 

Citește și: Marina a fugit din calea războiului și a ajuns la „Vocea României". Tânăra i-a cucerit pe jurați

Maria a interpretat într-o manieră unică, piesa California Dreamin, demonstrând că are nu numai o voce puternică, ci și o capacitate specială de a-și manifesta trăirile. Deși a avut mari emoții, Maria Tomescu a avut o prestație absolut minunată.

Află și: Replici îndrăznețe la Vocea României. Irina Rimes: «Simt ceva sado-maso la tine»

Jurații au considerat totuși că Maria Tomescu nu este încă pregătită pentru o competiție atât de dură, însă Tudor Chirilă, Smiley, Theo Rose, Irina Rimes și Denis au fost extraordinar de emoționați și recunoscători pentru lecția de viață pe care tânăra adolescentă a oferit-o pe scenă, prin puterea muzicii. Maria a demonstrat tuturor că persoanele cu autism pot face ceea ce visează, în ciuda greutăților pe care le întâmpină.

Nu rata nici: Premieră la Vocea României! Ruby Diamante i-a lăsat mască pe jurați: «N-am văzut niciodată așa ceva»

Vocea României. Reacția juraților la prestația Mariei Tomescu

"Suntem foarte onorați pentru curajul, mai ales al dumneavoastră și pentru demonstrația pe care o faceți, că, de fapt, o persoană cu autism este o persoană absolut normală, dar cu niște nevoie mai importante decât ale altor oameni. Și eu apreciez și că sunteți aici, pentru că asta este un moment în care România are nevoie să înțeleagă chestia asta, pentru că știm cam ce se întâmplă în Romania legat de atipici. Și eu am spus-o de mai multe ori că n-aș fi venit niciodată la Vocea României la 16 ani pentru că nu aș fi curajul să înfrunt o neîntoarcere de scaun(...)", a spus Tudor Chirilă, Mariei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
China versus Taiwan FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
cub theo rose png
1 will smith jpg jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea