Premieră la Vocea României! Ruby Diamante i-a lăsat mască pe jurați: «N-am văzut niciodată așa ceva»

Vocea României, sezonul 10, a avut un moment de senzație care i-a lăsat muți de uimire pe jurații Tudor Chirilă, Irina Rimeș, Smiley, Theo Rose și pe Denis, de la The Motans. Concurenta ce marcat o premieră pentru show-ul de talente se numește Ruby Diamante, și este primul travesti care a pășit vreodată pe scena emisiunii. 

Premieră la Vocea României! Ruby Diamante i-a lăsat mască pe jurați: «N-am văzut niciodată așa ceva»
Premieră la Vocea României! Ruby Diamante i-a lăsat mască pe jurați: «N-am văzut niciodată așa ceva»

Vocea României sezonul 10 a debutat în această seară cu reprezentații memorabile, iar jurații deja și-au adjudecat câțiva concurenți, pe care să-i îndrume într-o carieră muzicală de succes. 

Citește și: Replici îndrăznețe la Vocea României. Irina Rimes: «Simt ceva sado-maso la tine»

În ciuda faptului că cei cinci jurați ai show-ului sunt artiști destul de căliți în lumea showbiz-ului și au văzut multe de-a lungul carierei lor, una dintre concurente a fost o surpriză totală pentru Tudor Chirilă, Theo Rose, Smiley, Irina Rimeș și Denis.

Prezența lui Ruby Diamante pe scena de la Vocea României a marcat un moment istoric pentru show-ul de talente, căci a fost pentru prima dată când un travesti a participat la emisiune. 

Nu rata nici: Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a îndrăgostit! Ea a înlocuit-o pe jurata de la „Vocea României”

Ruby Diamante este numele de scenă al lui Ricardo Sebastian Gabor, un tânăr timid, în vârstă de 23 de ani, originar din Bistrița, care locuiește în Spania de la vârsta de șapte ani. 

Concurenta a interpretat o versiune latino a piesei clasice «I will survive», iar când jurații s-au întors, au fost cu totul surprinși să o vadă pe diva Ruby Diamante, strălucind pe scena de la Vocea României. 

Hai să afli și: Denis de la The Motans este luat și împachetat: „Urmează și o căsătorie, sper”

Smiley a fost extrem de frapat și a exclamat surprins, dar și admirativ:

«N-am văzut așa ceva niciodată pe scenă la Vocea României. Eu sunt mega entuziasmat. Am fost entuziasmați amândoi, pentru că nu a fost niciodată o voce ca a ta la Vocea României.», a declarat Smiley.

Theo Rose și Irina Rimes au fost deosebit de încântate să o vadă pe Ruby Diamante și și-au dorit-o în echipă. 

Ruby Diamante a optat într-un final pentru echipa Irinei Rimes. 

Tudor Chirilă: «Suntem o țară ce are mari prejudecăți»

Tudor Chirilă a simțit nevoia să spună câteva cuvinte, în care și-a manifestat admirația față de faptul că Ricardo a avut curajul să participe la show în România, o țară care nu este îndeajuns de educată în privința minorităților sexuale. 

"Faptul că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta, și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu, este extraordinar! Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale și, indiferent dacă tu ai fi straight (n.r. heterosexual) sau orice altceva, apariția ta duce cu gândul la asta, și mie mi se pare foarte important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca să fii în echipa mea și poate să mergi cât mai departe pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu.", a spus Tudor Chirilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png