Katie Price a fost acuzată de hărțuire și riscă închisoare! Vedeta a încălcat un ordin de restricție

Ultima actualizare:

Katie Price a fost acuzată că a încălcat un ordin de restricție și ar putea ajunge chiar și la închisoare! Vedeta a fost acuzată de hărțuire de către Michelle Penticost, actuala parteneră și logodnică a lui Kieran Hayler, fostul soț al vedetei.

Katie Price a fost acuzată de hărțuire Foto: Instagram
Katie Price a fost acuzată de hărțuire Foto: Instagram

Fostul model, în vârstă de 43 de ani, a fost pusă sub acuzare după ce i-ar fi trimis un mesaj „agresiv” lui Michelle Penticost, actuala iubită a fostului ei soț, Kieran Hayler. Între timp însă, Katie Price este încă în vacanță în Thailanda, bucurându-se de zile însorite de plajă alături de logodnicul ei, Carl Woods, și nu a vorbit încă pe marginea subiectului.

Katie Price, acuzată de hărțuire

Totuși, aceasta va reveni în curând cu picioarele pe pământ, având în vedere că este nevoită să se prezinte în instanță luna viitoare.

În ianuarie, Katie i-a trimis un mesaj fostului ei soț, în care a înjurat-o pe actuala lui parteneră, încălcând astfel și un ordin de restricție. Vedeta de reality show a fost ulterior arestată de poliție pe 21 ianuarie și a petrecut 12 ore într-o celulă de închisoare.

Ofițerii au arestat o femeie suspectată că a încălcat un ordin de restricție. Katie Price, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată de hărțuire prin încălcarea unui ordin de restricție. Ea va avea o înfățișare la tribunalul Crawley marți, 12 aprilie.”, au declarat reprezentanții Poliței din Sussex, potrivit Mirror.

Lui Michelle i-a fost aprobat un ordin de restricție de cinci ani împotriva lui Katie Price, în 2019, după ce Katie ar fi hărțuit-o în afara școlii unde cele două își așteptau copiii. Michelle l-a întâlnit pe Kieran, fostul soț al vedetei, la școala în care fiul ei și copiii lui cu Katie - Jett și Bunny - sunt elevi, formând ulterior o relație amoroasă.

Katie a pledat vinovată la vremea respectivă, pentru folosirea de cuvinte sau comportament amenințător și abuziv care ar putea duce la hărțuire.

Am anxietate când mă gândesc că s-ar putea să o văd din nou și vreau doar să ies din școală cât de repede pot.”, spunea Michelle atunci. Recent însă, se pare că Price a încălcat ordinul de restricție, după ce a amenințat-o din nou pe Michelle și i-a adus acesteia injurii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net