Povestea femeii care a fost părăsită de soț, dar a ajuns vedetă OnlyFans! Își etalează mușchii în ipostaze sexy

Ultima actualizare:

După ce a fost părăsită de către soțul ei, Kristina Parks Fernandez (42 de ani) din California a fost nevoită să crească singură cei trei copii pe care îi aveau împreună. Pentru a le putea oferi acestora tot ce își doresc, ea a transformat pasiunea ei pentru culturism într-o afacere înfloritoare, câștigând acum sume mari de bani cu fotografiile în care își arată fizicul pe OnlyFans.

Kristina a fost părăsită de soțul ei și își crește singură cei trei copii (foto: Instagram)
Kristina a fost părăsită de soțul ei și își crește singură cei trei copii (foto: Instagram)

A decis că trebuie să facă o schimbare

Kristina Parks Fernandez (42 de ani) a crescut în California și a fost agresată în copilărie. Când a împlinit 8 ani, a decis să meargă la sală pentru a crea ceea ce ea numea „un costum de armură”. Dar, în ciuda antrenamentelor ei, ea a dezvoltat mai târziu o relație nesănătoasă cu mâncarea. Când a împlinit 35 de ani și după ce s-a certat cu fostul ei soț, a decis că viața ei trebuie să se schimbe. Așa a intrat în lumea culturismului.

„M-am «scufundat» mai adânc în culturism, ceea ce m-a condus la viața de fetișuri musculare, iar într-un final, ceea ce m-a dus la OnlyFans”, a declarat Kristina, potrivit tabloidului american New York Post. Dar chiar dacă americanca s-a alăturat platformei pentru adulți, ea spune că videoclipurile sale nu sunt deocheate.

Câștigă până la 20.000 de dolari pe lună

„Am aflat lucruri rele despre soțul meu. Acest lucru m-a determinat să lucrez în domeniul videochat pentru a-mi susține copiii pe măsură ce el a dispărut din peisaj. Videoclipurile mele de pe OnlyFans se bazează mai mult pe fetișuri de mușchi și dominație. Toate în limitele mele. Eu nu fac videoclipuri porno, cu acte sexuale, cum presupun majoritatea oamenilor că ar trebui să fie OnlyFans”, a mai adăugat ea. De asemenea, are între 600 și 1.000 de abonați pe pagina sa de abonament.

Din conținutul pe care îl creează pentru platforma OnlyFans, Kristina face până la 20.000 de dolari pe lună, având acum un stil de viață confortabil și oferindu-le copiilor ei tot ce își doresc: „Aș spune că trăiesc un stil de viață confortabil, nu mă stresez în privința banilor. Chiar dacă micuții mei își doresc foarte multe și eu le ofer, încerc totuși să nu îi răsfăț chiar atât de mult. Merg în excursii distractive, mă asigur că primesc tot ce au nevoie și că tot ce ține de toate activitățile și sporturile pe care vor să le joace este plătit”.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net